jesuschristt Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #1 NVIDIA'nın kendi sitesinde bir bilgi yok başka da herhangi bir yerde bulamadım. Yardımcı olun lütfen.
NVIDIA'nın kendi sitesinde bir bilgi yok başka da herhangi bir yerde bulamadım. Yardımcı olun lütfen.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 14 Eylül 2023 #2 Hocam bilgisayarınız dizüstü mü masaüstü mü? NVIDIA'nın yayınladığı bir adet sürücü var o da dizüstü ekran kartları için.
Hocam bilgisayarınız dizüstü mü masaüstü mü? NVIDIA'nın yayınladığı bir adet sürücü var o da dizüstü ekran kartları için.
jesuschristt Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #3 IDenizI dedi: Hocam bilgisayarınız dizüstü mü masaüstü mü? NVIDIA'nın yayınladığı bir adet sürücü var o da dizüstü ekran kartları için. Genişletmek için tıkla... masaüstü.
IDenizI dedi: Hocam bilgisayarınız dizüstü mü masaüstü mü? NVIDIA'nın yayınladığı bir adet sürücü var o da dizüstü ekran kartları için. Genişletmek için tıkla... masaüstü.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 14 Eylül 2023 #4 Çözüldü: GT 415 Ekran kartı driver nereden indirilir? "Eski" bilgisayarımda NVIDIA GT415 mevcut, Günlerdir sürücüsünü arıyorum ve NVIDIA'nın sitesinde yok. Windows 10 64 Bit sürücüsünü nereden bulabilirim? www.technopat.net Bu konu yardımcı olabilir.
Çözüldü: GT 415 Ekran kartı driver nereden indirilir? "Eski" bilgisayarımda NVIDIA GT415 mevcut, Günlerdir sürücüsünü arıyorum ve NVIDIA'nın sitesinde yok. Windows 10 64 Bit sürücüsünü nereden bulabilirim? www.technopat.net Bu konu yardımcı olabilir.
jesuschristt Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #5 IDenizI dedi: Hocam bilgisayarınız dizüstü mü masaüstü mü? NVIDIA'nın yayınladığı bir adet sürücü var o da dizüstü ekran kartları için. Genişletmek için tıkla... Microsoft Update Catalog ayrıca az önce bir konuda gördüm bunu ama hangilerini yüklemeliyim bilmiyorum.
IDenizI dedi: Hocam bilgisayarınız dizüstü mü masaüstü mü? NVIDIA'nın yayınladığı bir adet sürücü var o da dizüstü ekran kartları için. Genişletmek için tıkla... Microsoft Update Catalog ayrıca az önce bir konuda gördüm bunu ama hangilerini yüklemeliyim bilmiyorum.
ShadoWw_xy5 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 458 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Fidan gibi bir türk genci... Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2023 #6 jesuschristt dedi: NVIDIA'nın kendi sitesinde bir bilgi yok başka da herhangi bir yerde bulamadım. Yardımcı olun lütfen. Genişletmek için tıkla... Nvcleanınstall yükleyerek deneyin. NVCleanstall v1.19.0 Download NVCleanstall lets you customize the NVIDIA GeForce Driver package by removing components that you don't need (or want). This not only keeps things ti www.techpowerup.com
jesuschristt dedi: NVIDIA'nın kendi sitesinde bir bilgi yok başka da herhangi bir yerde bulamadım. Yardımcı olun lütfen. Genişletmek için tıkla... Nvcleanınstall yükleyerek deneyin. NVCleanstall v1.19.0 Download NVCleanstall lets you customize the NVIDIA GeForce Driver package by removing components that you don't need (or want). This not only keeps things ti www.techpowerup.com
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 14 Eylül 2023 #7 jesuschristt dedi: Microsoft Update Catalog ayrıca az önce bir konuda gördüm bunu ama hangilerini yüklemeliyim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 5. sıradakini yükleyin. En yeni sürücü o.
jesuschristt dedi: Microsoft Update Catalog ayrıca az önce bir konuda gördüm bunu ama hangilerini yüklemeliyim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 5. sıradakini yükleyin. En yeni sürücü o.
ShadoWw_xy5 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 458 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Fidan gibi bir türk genci... Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2023 #8 jesuschristt dedi: Microsoft Update Catalog ayrıca az önce bir konuda gördüm bunu ama hangilerini yüklemeliyim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... En üsttekini kullanıcan sanırım, lakin güncel mi bilemiyorum. Yanlış yorum yaptıysam kusura bakmayın.
jesuschristt dedi: Microsoft Update Catalog ayrıca az önce bir konuda gördüm bunu ama hangilerini yüklemeliyim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... En üsttekini kullanıcan sanırım, lakin güncel mi bilemiyorum. Yanlış yorum yaptıysam kusura bakmayın.
jesuschristt Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #9 IDenizI dedi: 5. sıradakini yükleyin. En yeni sürücü o. Genişletmek için tıkla... hocam tarih olarak en üstteki en yenisi ama?
IDenizI dedi: 5. sıradakini yükleyin. En yeni sürücü o. Genişletmek için tıkla... hocam tarih olarak en üstteki en yenisi ama?
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 14 Eylül 2023 #10 jesuschristt dedi: hocam tarih olarak en üstteki en yenisi ama? Genişletmek için tıkla... Evet hocam en üsttekiymiş ben direkt driver yazanlara odaklanmışım.
jesuschristt dedi: hocam tarih olarak en üstteki en yenisi ama? Genişletmek için tıkla... Evet hocam en üsttekiymiş ben direkt driver yazanlara odaklanmışım.