jesuschristt Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #11 IDenizI dedi: Evet hocam en üsttekiymiş ben direkt driver yazanlara odaklanmışım. Genişletmek için tıkla... Hocam yükledim şimdi indirilenlerde gözüküyor ama şimdi ne yapacağım.
IDenizI dedi: Evet hocam en üsttekiymiş ben direkt driver yazanlara odaklanmışım. Genişletmek için tıkla... Hocam yükledim şimdi indirilenlerde gözüküyor ama şimdi ne yapacağım.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 14 Eylül 2023 #12 jesuschristt dedi: Hocam yükledim şimdi indirilenlerde gözüküyor ama şimdi ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Programı açın büyük ihtimalle size hızlı ve özel kurulum diye iki seçenek sunacaktır. Hızlı kurulum deyin kendisi otomatik olarak kurulur.
jesuschristt dedi: Hocam yükledim şimdi indirilenlerde gözüküyor ama şimdi ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Programı açın büyük ihtimalle size hızlı ve özel kurulum diye iki seçenek sunacaktır. Hızlı kurulum deyin kendisi otomatik olarak kurulur.