GT420 sistemde RAM yükseltmeli miyim?

eloirhen

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bende Foxconn 2abf anakart, 4+8 GB DDR3 RAM i5 3. nesil işlemci, GT420 2 GB ekran kartı, 512 GB HDD var. 8'lik RAM'i yeni ekledim daha önce 4+2 vardı şu an bayağı toparladı bilgisayar. Yazılımcıyım emülatör kullanmam gerekebiliyor bayağı yavaş çalışıyor emülatör açtığımda. Sizce ne yapsam toparlanır +8 RAM daha alınır mı? Yoksa başka çözümler mi gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bende Foxconn 2abf anakart, 4+8 GB DDR3 RAM i5 3. nesil işlemci, GT420 2 GB ekran kartı, 512 GB HDD var. 8'lik RAM'i yeni ekledim daha önce 4+2 vardı şu an bayağı toparladı bilgisayar. Yazılımcıyım emülatör kullanmam gerekebiliyor bayağı yavaş çalışıyor emülatör açtığımda. Sizce ne yapsam toparlanır +8 RAM daha alınır mı? Yoksa başka çözümler mi gerekir?
RAM bir noktadan sonra performans arttırmaz. 6'dan 12'ye yükseltmişsiniz ve bu baya etkiler. Ama 12'den 16'ya yükseltirseniz performans bu özelliklerde ki bir bilgisayar için artış sağlamaz. GT420 ve i5 3.nesil yazmışsınız bu özelliklerde ki bir bilgisayar için 12GB RAM gayet yeterli fazla bile desem yeridir :D 8GB RAM işinizi fazlasıyla bile görür.

Emülatörü yavaş açıyor demişsiniz onun sebebi RAM değil. RAM almak yerine SSD alın bilgisayarınız uçsun :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı