Bilgisayar donanımlarım 2450M 4 GB RAM GT525m ekran kartı. Oyuna giriyorum ve her şey düzgün. Açılış ekranı geliyor ve oradaki karakter hareketleri dahil her şey gözüküyor ama ekrana mouse ile dokunduğum anda donuyor. Sizce neden olabilir?
Peki nasıl cozebilirim?
Laptoplarda ram yükseltme nasıl yapılıyor?RAM'i 8 GB'a yükselt. Ve sıcaklık değerlerini paylaşırsan yardım edebilirim.
Bilgisayar donanımlarım 2450M 4 GB RAM GT525m ekran kartı. Oyuna giriyorum ve her şey düzgün. Açılış ekranı geliyor ve oradaki karakter hareketleri dahil her şey gözüküyor ama ekrana mouse ile dokunduğum anda donuyor. Sizce neden olabilir?
Bu konuyu sormuştum ve çoğu kişi kaldırır demişti ve benzer sistemden oynayan vardı emin misiniz?Hocam sisteminin bir üstü bende var fakat Valorant kaldırmıyor. Minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor.
Bu konuyu sormuştum ve çoğu kişi kaldırır demişti ve benzer sistemden oynayan vardı emin misiniz?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.