En son CS:GO'ya girmiştim çıktığımda ekranım böyle oldu Driver'i siliyorum düzeliyor Driver'i güncelliyorum geri geliyor. Ekran kartım Zotac 560 3GB. Driver'lerin hepsini güncelledim olmadı Windows 7'ye geçtim olmdadı şu an Windows 10 yine çözüme ulaşamadım. Yardımlar için teşekkürler.
Yani hocam mantıken bir kart aldığınızda kırk tane sürücü deneyip tutturuyorsanız bu dikkatinizi çekemez mi? Kart eski olunca neden normal oluyor? Demekki var bir arızası.
Kart eski olunca normal olmuyor. Kart eski olunca yeni sürücüler sorun çıkarabiliyor. Ben sorunun lehim kaynaklı olması imkansız demiyorum. Sadece reballing yaptırmadan önce denemesi gereken şeyler var diyorum.
Kart eski olunca normal olmuyor. Kart eski olunca yeni sürücüler sorun çıkarabiliyor. Ben sorunun lehim kaynaklı olması imkansız demiyorum. Sadece reballing yaptırmadan önce denemesi gereken şeyler var diyorum.
Kartımda böyle lehim ile alakalı bir sıkıntı da var fakat ben kartı takarken de bu sıkıntı vardı o yüzden buna pek ihtimal vermedim ama genede bir bakın isterseniz 4 aydırda böyle kullanıyordum bu sıkıntı patlak verdi maalesef.