GT560 pikselleşme sorunu

Şükrü Efe.

Hectopat
En son CS:GO'ya girmiştim çıktığımda ekranım böyle oldu Driver'i siliyorum düzeliyor Driver'i güncelliyorum geri geliyor. Ekran kartım Zotac 560 3GB. Driver'lerin hepsini güncelledim olmadı Windows 7'ye geçtim olmdadı şu an Windows 10 yine çözüme ulaşamadım. Yardımlar için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani hocam mantıken bir kart aldığınızda kırk tane sürücü deneyip tutturuyorsanız bu dikkatinizi çekemez mi? Kart eski olunca neden normal oluyor? Demekki var bir arızası.

Kart eski olunca normal olmuyor. Kart eski olunca yeni sürücüler sorun çıkarabiliyor. Ben sorunun lehim kaynaklı olması imkansız demiyorum. Sadece reballing yaptırmadan önce denemesi gereken şeyler var diyorum.

Kart eski olunca normal olmuyor. Kart eski olunca yeni sürücüler sorun çıkarabiliyor. Ben sorunun lehim kaynaklı olması imkansız demiyorum. Sadece reballing yaptırmadan önce denemesi gereken şeyler var diyorum.
Tabiki de denenmesi gereken şeyler var ancak sonuç olarak oraya varacağı için öyle söyledim.

Kartımda böyle lehim ile alakalı bir sıkıntı da var fakat ben kartı takarken de bu sıkıntı vardı o yüzden buna pek ihtimal vermedim ama genede bir bakın isterseniz 4 aydırda böyle kullanıyordum bu sıkıntı patlak verdi maalesef.

C937 hasarlı,orada bir kapasitör olması lazım ancak bunda ufak parçaları kalmış illaki etkileyecektir.Oraya bir kapasitör atılıp denemeden olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…