GT560 pikselleşme sorunu

Şükrü Efe.

Hectopat
En son CS:GO'ya girmiştim çıktığımda ekranım böyle oldu Driver'i siliyorum düzeliyor Driver'i güncelliyorum geri geliyor. Ekran kartım Zotac 560 3GB. Driver'lerin hepsini güncelledim olmadı Windows 7'ye geçtim olmdadı şu an Windows 10 yine çözüme ulaşamadım. Yardımlar için teşekkürler.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam geçmiş olsun,ekran kartı çipi arızalı sürücüyü kurunca çalışmaya başlıyor ve hata görünüyor sürücü kurmazsanız sorun olmaz ancak ekran kartı çalışmayacak bir anlamı kalmıyor.

@BerkayTrg ne yani, eski sürümde ekran kartı çalışmıyor mu?
@Şükrü Efe. o zaman şu an sorun devam ediyor değil mi?
Hayır hiçbir sürücü ile alakalı değil bu durum gpu çipin altında bir sürü lehim topu var soğuk lehim ve benzeri bir hata olduğunda bu sorun meydana gelir ya reball yapılır 7ay 1.5 sene ortalama gider yada ekran kartı değişip baş ağrısı diner.

Ben bu işi yapıyorum.denenecek çok şey olması bu hatayla sık karşılaşmadığınızı gösterir.Gözümüz kapalı yapıyoruz bu işleri.Kısacası ben direk sorunun kaynağını söyledim eğer ondan çıkmaz ise tek tek özür dilerim ama imkânı yok.

@BerkayTrg zaten ilk mesajımda aslında bellek kaynaklı olabilir demiştim. Ama arkadaşın yazısını tekrar okuyup " Driver'i siliyorum düzeliyor Driver'i güncelliyorum geri geliyor. " kısmını görünce düzenledim. Evet, lehim kaynaklı olabilir ama eski sürücüde olmayan bir sorunun kaynağının lehim olması çok düşük olasılık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı