GT630 i5 3470 Sisteme yükseltme tavsiyesi

Littman

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba elimde olan sistem i5 3470 Galax GT630 ekran kartı 8 GB RAM wıbtek H61-MX2 anakart 500 GB Seagate HDD artık haliyle yılların verdiği yıpranmayla biraz yavaşladı hangi parçaları değiştirirsek ve ne yaparsak hızlandırabiliriz? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba elimde olan sistem i5 3470 Galax GT630 ekran kartı 8 GB RAM wıbtek H61-MX2 anakart 500 GB Seagate HDD artık haliyle yılların verdiği yıpranmayla biraz yavaşladı hangi parçaları değiştirirsek ve ne yaparsak hızlandırabiliriz? Önerilerinizi bekliyorum.
Yıllar ile sistem yavaşlamaz eğer eskisine nazaran aynı uygulamaların aynı sürümleri ile sıkıntı çekiyorsanız virüz ve ısınmayı kontrol edin.
BUnlar dışında işlemci ve ekran kartı arttırılabilir ve SSD takılabilir.
SSD eğer ucuz isterseniz CS900 arttırasanız varsa Ultra3D gibi ürünler takılabilir.
İşlemci i73770e kadar çıkıyor o anakartta.
Ekran kartı ise sanırım 1660'a kadar kullanılabilir yalan olmasın.

Bunları yapmak yeni sistem almaktan ne kadar mantıklı orasını ben bilemiyorum kusura bakmayın, bilgim biraz kıttır.

Hocam bayağı eski bir sistem. Ne kadar yükseltme yapılabilir emin değilim. Direkt yeni PC almak daha mantıklı olur bence. Şimdi muhtemelen PSU falan sıkıntı çıkartabilir. Zaten anakart eski olduğu için yeni bir işlemci takamazsınız, yeni ekran kartı taksanız darboğaz yapar, darboğaz yapmazsa PSU yetersiz kalır.

Hızlandırmak için SSD alınabilir fakat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı