GT710 ısınma sorunu

Cahit42TR

Hectopat
Sistem bilgilerim: Intel Core Quad2 Q6600 2.40 2.40 GHz (4cpus) Windows 7 Ultimate 64 Bit (6.1, yapı 7601)
2x2 4 GB RAM DDR2.
Anakartım: G31M-S2L Gigabyte.
DirectX 11.
NVIDIA GeForce GT710 1 GB DDR3.
1680 X 1050 (32 Bit) (60Hz)
Monitörüm Exper LG Flatron L222WS kremsi bir rengi var.
PSU: Power Boost 230W 50-60Hz.
Sorunum bilgisayar normalde.
CPU 44C.
GPU diyot 55C.
Grafik işlemci GPU 40C diğerleri de 40 45'lerde dolaşıyor sorunum kasa mid Tower Power boosttun kasasından nedense kasanın ağzı açık duruyor ve masa altında duruyor ama masa altı geniş ve hava alıyor ekran kartı elimle dokunabiliyorum ama nedense hala sıcak gibi böyle 20 sn dokunabilirim oyunlara giriyorum herhangi bir oyun olsun direkt alev oluyor 5 sn dokununca bir anda çekiyorum elimi içinde hem kasanın sol tarafa fan bir de Intel'in işlemci üzerinde fanı var 1 ay olmadı yeni macun sürdüm kavanoz gibi şeyin içinde elimle yaymıştım fanla kapattım geri ama ekran kartı alalı 1 sene anca olmuştur şu an hala yeni sürümleri geliyor ve daha 1 hafta oldu kuralı sürümler olsun her şeyi kurulu Windows 7 kullanmamlamı alakalı diyeceğim ama ısınması yazılımla alakası yoktur diye düşünüyorum.
PSU değiştir diyenler oldu ama bir de kasanın içinden görüntü vermek istiyorum bir de elimi kasa açık şekilde elimin üstünü fanlara doğru uzatırken sıcaklık veriyor yani kasa küçük olduğu içinmi yoksa normal mi hava akışı sanki yok.

Son düzenleme:
Ya artık anlayın ekran kartı sıcaklığı elle ölçülmüyor

Oyun içi sıcaklıklara bir program yardımıyla bakın. 80 dereceden az olduğu sürece bir sorun olmaz.

Ya artık anlayın ekran kartı sıcaklığı elle ölçülmüyor

Oyun içi sıcaklıklara bir program yardımıyla bakın. 80 dereceden az olduğu sürece bir sorun olmaz.
Biliyorum zaten Aida64 Programı kullanıyorum ordan bakıyorum Cpu İşlemci Gpu ekran kartı diye istersen atayım orayı

Şuan bilgisayar kasası açık ve dışarı doğru bakıyor ve Şuan sadece internette dolaşıyorum oyun vs arka planda hiçbir şey yok sadece bir net sayfası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…