GT740 vs HD7770 1GB

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Bir arkadaşım HD7770 1GB model kartı yandığı için G740'a geçiş yaptı. Sizce performans artışı mı yaşar düşüşü mü? Turbox'un yenilenmiş modelini aldı. Marka hakkında yorum yapmazsanız sevinirim markanın kötü olduğunu biliyoruz ama en azından aktif soğutması var ve bütçesi buna el veriyordu. GPU Benchmark sitesinden baktım ama emin olamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT400 ve GT700 serisi oyun için değil, gündelik işler için üretilmiş kartlar. HD7770 daha güçlü bir karttır performans anlamında baya düşüş yaşanacak. Keşke bütçe belirtip tavsiye isteseydiniz.

Hocam ben almadım zaten. VRAM farkın çok fazla ama. Bu arada zaten babası programcı işlemcileride güçlü bu yuzde ekran kartına fazla önem vermiyor babası.

Evet, HD7700 oyun için üretilmedi. Fakat çoğu "gamer" adı altında satılan oyuncu ekran kartlarından daha iyidir.

Techpowerup verilerine göre %70 falan performans düşüşü yaşayacak. Turbox olması durumu iyice kötüleştiriyor. 500 TL falan vermiştir sanırım. O bütçeye ikinci el RX560 veya şanslıysa GTX 1050 bulabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…