GT740M laptop Far Cry 3 performansı

İşletim sistemi
Windows 10
Galiba yanlış anladınız bahsettiğim çözünürlük 1280×720
Bu çözünürlüğe biz 720p diyoruz
Hayır doğru anladım. 720p ile 768p arasında kayda değer bir fark yok zaten. Diyorum ki laptop ekranı bu 1080p çözünürlüğe sahip değildir o yüzden 720p veya 768p'de oynayıp keyif almaktan başka şansı yok. Anlatabildim mi?

hayır 1366x768 de ultrada 33-36 fps veriyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de %1, %0,01 fpslerine bakın ne demek istediğimi anlarsınız

Bir de %1, %0,01 fpslerine bakın ne demek istediğimi anlarsınız
bendede Asus X550LB-XO025H var 740m'li çalıştırdım far cry 3'ü, gölgeler config dosyasından kapalı ayarlar düşük texture quality ultra'da 85-100fps arası gösteriyor. %1 %0.1 performansı gösteremem ama göze batan bir takılma yok hatta hiç yok v-sync açınca. Şu anda çıkan tüm konsolardan daha iyi performansı fps olarak bence. Sorunsuz çalışıyor oyun geforce gt 740m de.

Zamanında Lenovo bir laptop kullanıyordum, gt 740m ekran kartı vardı. 1366x720 çözünürlüğünde bitirmiştim oyunu. Bu çözünürlükte 30-40-50 fps civarında oynatıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı