GT740M oyun performansı nasıldır?

halilumit

Hectopat
Recep Bey peki GT740M bir oyun laptobu için yeterli bi ekran kartımıdır. Modern oyunları rahatlıkla oynayabilir miyiz ve nVidia da ekran kartı sıralaması performans bakınından nasıl sıralanabilir.

- - - Güncellendi - - -

Yani nVidia da da soldan ikinci rakama bakarak bi sıralama yapabilirmiyiz? Mesela GT610 < 645'dan daha iyidir gibi.

GT540M Soldan ikinci rakamı 4 Orta sınıfa girermi?

Girmez. Birincisi kart eskidi artık, ikincisi orta sınıfa GTX 560M girer.

500M serisinden sonra 600 ve şimdi de 700M serisi çıktı. 540M artık giriş seviyesi bir kart.

Bu mesajdan sonra birisi 540M'i savunmaya çalışırsa süresiz banlanacaktır.

Abi yeni bilgisayar alacağım Ekran kartı: GT740M sizce 2019'a kadar oyunları açar mı? Bir yardım edin Acil!
Bir de GT serisi ile GTX serisi arasındaki fark nedir?

Abi yeni bilgisayar alacağım Ekran kartı: GT740M sizce 2019'a kadar oyunları açar mı? Bir yardım edin Acil!
Bir de GT serisi ile GTX serisi arasındaki fark nedir?
Bende Toshiba makine GT 740M var battlefield 4 ü high oynuyorum, Call of Duty Medium high arası, Farc 3 de aynen öyle. Yani 8 gbm ram ile rahat kullanırsın bence çok fazla para verip daha yüksek kart almaya değmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı