GT750M nasıl bir ekran kartıdır ?

xx26mustafaxx

Hectopat
GT750M nasıl bir ekran kartıdır ? Beni 3-4 sene oyunlarda idare eder mi ? Şimdiden teşeekür ediyorum.

Bide söyle bişe var termal macun u ne zamana degişecegi belli olmaz. Mesala benim bu bilgisayarımı 5 ay oldu aldıgım sabah aksam acık oluyor. Bi de daha çabuk termal macun u bitiriyor. Ve sürüldügü markaya görede degişir. Ucuz markalar kısda sürede bitiyor. 60kr dan satıyordu tanesini. Kim bilir ne kadar dayanır. 40 TL kadar cıkıyor bunlar en iyileri.

GT750M nasıl bir ekran kartıdır ? Beni 3-4 sene oyunlarda idare eder mi ? Şimdiden teşeekür ediyorum.
Ne kadar süre idare eder bilemiyorum ama şuan performansı gayet iyi. Crysis 3 de dahil çalıştırmadığı oyun yok.(crysis 3te 1920-1080 çözünürlükte özellikler lowda iken 35-40 fps arası veriyor. Her şey lowda ama çözünürlük yüksek olduğundan çok bir estetik kaybı olmuyor. Diğer oyunlarda high medium götürüyor. )

Kart bence orta kartların en iyilerinden. Performansı fena sayılmaz ama 3-4 yıl idare etmesi zordur. İdare etse de bıktırır sizi. Şimdilik iyi bir bir kart olarak biliyoruz. 2-3 yıl çok iyi anlaşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…