Gta5 zaten min4 gb ram istiyor. Dedigin 8gb isteyen ama 4 gb ile oynadigin oyunu merak ettim bi gorsel veya video atar mısın eğer dogruysa insanlari dogru bilgilendirmis olurum.
Bazı yüksek ram isteyen oyunların sorununu özel patchlar ile ortadan kaldırmak mümkün örneğin call of duty ghost min 6 gb ram istiyor ama özel bir patch ile 4 gb ram ilede oynanıyor.
@Predator Titan Önerdiğin siteye güvenme. 5930K işlemcili, 32 GB 2800 MHz DDR4 RAM'li, 2 tane GTX980Ti ekran kartlı sistemin Rise of the Tomb Raider için minimum yeterlilikte olduğunu iddia ediyor. Gerçekte ise en üst ayarlarda 4K çözünürlükte rahat rahat oynayabiliyorum.
Başlığı açan arkadaşın bilgisayarının Division'ı oynatabileceğini düşünüyorum.
@Predator Titan Önerdiğin siteye güvenme. 5930K işlemcili, 32 GB 2800 MHz DDR4 RAM'li, 2 tane GTX980Ti ekran kartlı sistemin Rise of the Tomb Raider için minimum yeterlilikte olduğunu iddia ediyor. Gerçekte ise en üst ayarlarda 4K çözünürlükte rahat rahat oynayabiliyorum.
Başlığı açan arkadaşın bilgisayarının Division'ı oynatabileceğini düşünüyorum.
Önerdiğin site ile birlikte GPU Boss, CPU Boss gibi siteleri referans göstermek yanlış bilgilendirme içinde sayılıp ceza verilebilir, aklında olsun. Notebooklar için notebookcheck.net sitesi çoğu zaman güvenilirdir. Gene de referans olarak kullanmadan önce 1-2 başka kaynaktan da kontrol etmeyi unutma.
Önerdiğin site ile birlikte GPU Boss, CPU Boss gibi siteleri referans göstermek yanlış bilgilendirme içinde sayılıp ceza verilebilir, aklında olsun. Notebooklar için notebookcheck.net sitesi çoğu zaman güvenilirdir. Gene de referans olarak kullanmadan önce 1-2 başka kaynaktan da kontrol etmeyi unutma.
Kardeş konuyla alakasız ama GTA 5'i;
AMD Phenom II 3,2 GHZ işlemci
4 gb ddr3 1333 mhz ram
Asus m4a78lt-m le anakart
Nvidia 9800 GT (1 gb 256 bit)
ile medium ayarda 1080p sorunsuz bitirdim hiç kasma olmadan. Ki bu ekran kartının 2. eli şuan internette 100 lira falan.
Şuan Monster Abra A7 V6.2 ile high-ultra arası 1080p çözünürlükte 45-55 fps alıyorum.