GT840M Tom Clany's The Divison oynatır mı?

Redtay

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selam, size bir sorum olacaktı, yardım ederseniz sevinirim, gelelim sorumuza :

Birkaç gündür özellikle Youtube üzerinden takip ettiğim ve tam benim tarzım olan Tom Clany's The Divison oyununu oynamak istiyorum ancak sistemim yeter mi yetmez mi emin değilim. Size sorum aşağıda özelliklerini yazacağım bilgisayarım ile Tom Clany's The Divison oynayabilir miyim?

Sistemim (Laptop) :

• Intel i5 4200U 1.60 GHz - 2.30 GHz (Turbo Boost Özelliği) Işlemci
  • 4GB RAM
  • Nvidia GT 840M 2GB Ekran Kartı
  • Windows 8.1 64 bit İşletim Sistemi

Son düzenleyen: Moderatör:
Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (sadece 64-bit destekli)
İşlemci: Intel Core i5-2400, AMD FX-6100 ya da daha iyisi
RAM: 6GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 560 2 GB VRAM (NVIDIA GeForce GTX 760), AMD Radeon HD 7770 2 GB VRAM ya da daha iyisi
HDD: 40 GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (sadece 64-bit destekli)
İşlemci: Intel Core i7-3770, AMD FX-8350 ya da daha iyisi
RAM: 8GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970, AMD Radeon R9 290 ya da daha iyisi
HDD: 40 GB

Sistem gereksimlerinden haberim var ancak parçalardan çok anlamadığımdan çalıştırıp çalıştırmayacağını bilmiyorum.

8gb Ram isteyen oyunu bile 4Gb ram ile rahat oynadım. Lütfen yetkili biri bakabilir mi?

Forumda yetkililer sadece uyarı vermekle mi görevli? Eminim bu konu hakkında bilgisi olan yetkili vardır.

Umarım kibarca eleştiri yapmakta uyarı sebebi değildir.

Öyle kanıt sunmadan atıp tutmakla olmuyor o işler. 8 GB RAM isteyen hangi oyun, hangi ayarlarda oynadın onu da söyle. Bende GTX 850M ve 12 GB RAM var kasma yok ama koşarken kaplamalar geç yükleniyor. Onun için sistemin yetersiz kardeşim boşuna alıp paranı ziyan etme.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı