GT930MX vs. Radeon 520 vs. Radeon 530

Eyes

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler. Üniversitede kullanmak ve oyun oynamak için siz hangi ekran kartını önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
940mx ekran kartı var ancak Casper F600 ürününde,Casper markası için kötü demişlerdi ondan güvenemedim. Peki bu ekran kartları çoğu oyunu düşük ayarlarda da olsa kasmadan oynatır mı ?

940mx ekran kartı var ancak Casper F600 ürününde,Casper markası için kötü demişlerdi ondan güvenemedim. Peki bu ekran kartları çoğu oyunu düşük ayarlarda da olsa kasmadan oynatır mı ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan anladığım kadarıyla GT940MX daha iyi ancak Casper marka için kötü dediler destek ekibi iyi değilmiş bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

940MX kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim ki üniversite yıllarında üzmeyecek bir karttır fakat fazla bir performans da beklenmemeli.

Açıkçası 4 GB sonradan eklemeyi düşünmüyorum ancak dediğinizi düşüneceğim. @Yuspedile siz şuan GT940MX ekran kartından memnun musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…