Çözüldü GTA 4 60 FPS limiti nasıl kaldırılır?

• Konuyu başlatan 414558
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 3.979
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

414558

Hectopat
RAM
16 GB RAM 2x8 2133MHz
Ekran kartı
GTX 1050 Ti 4 GB
Anakart
B150 M3
İşlemci
i5-6500
GTA 4 indirmiştim önceden 60 FPS sabit diye silmiştim bir daha indireceğim de nasıl kaldırılır bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
GTA 4 indirmiştim önceden 60 FPS sabit diye silmiştim bir daha indireceğim de nasıl kaldırılır bilen var mı?
Oyunun klasörünün içine commandline.txt diye dosya açıp -framelimit istedğiniz değer yazın. Ya da FusionFix kullanın.
GTA IV: Definitive Edition | D.E.P Bu modu kurmanız daha iyi olacak aslınca, yeni buldum. Yüklemesi çok basit. Direk oyun klasörüne her şeyi atıyorsunuz. Sonradan gene sıkıntı çıkartırsa yardımcı olurum.
Hocam burda gta 4 yokki.
Hocam burda gta 4 yokki.
Pardon buldum ismi ve fotosu değişikmiş farketmedim de 3 gb ne indiriyor ki bu? ne modu bu?
GTA IV: Definitive Edition | D.E.P bu modu kurmanız daha iyi olacak aslınca, yeni buldum. Yüklemesi çok basit. Direk oyun klasörüne her şeyi atıyorsunuz. Sonradan gene sıkıntı çıkartırsa yardımcı olurum.

Hiçbir yardımı olmadı FPS'i kısıtladı çok boş bir şey boşuna indirdim.

Oyunun klasörünün içine commandline.txt diye dosya açıp -framelimit istedğiniz değer yazın. Ya da fusionfix kullanın.

Bu taktik işe yaradı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı