Oyunun klasörünün içine commandline.txt diye dosya açıp -framelimit istedğiniz değer yazın. Ya da FusionFix kullanın.GTA 4 indirmiştim önceden 60 FPS sabit diye silmiştim bir daha indireceğim de nasıl kaldırılır bilen var mı?
Riva Tuner diye bir program kaldırıyordu sabit FPS yi.Etki etmiyor.
Riva tuner diye bir program kaldırıyordu sabit FPS'yi.
O programı kullanarak FPS limitini de ayarlayabiliyorsunuz.O Afterburner'in ekrana bilgileri yansıtmak için kullandığı program değil mi?
Oyunun klasörünün içine commandline.txt diye dosya açıp -framelimit istedğiniz değer yazın. Ya da FusionFix kullanın.GTA 4 indirmiştim önceden 60 FPS sabit diye silmiştim bir daha indireceğim de nasıl kaldırılır bilen var mı?
FusionFix ne oluyor ve nasıl kuruluyor?Oyunun klasörünün içine commandline.txt diye dosya açıp -framelimit istedğiniz değer yazın. Ya da FusionFix kullanın.
GTA IV: Definitive Edition | D.E.P Bu modu kurmanız daha iyi olacak aslınca, yeni buldum. Yüklemesi çok basit. Direk oyun klasörüne her şeyi atıyorsunuz. Sonradan gene sıkıntı çıkartırsa yardımcı olurum.Nasıl kuracağım ve ayarını nasıl yapacağım ve sorunu düzeltir mi?
Hocam burda gta 4 yokki.GTA IV: Definitive Edition | D.E.P Bu modu kurmanız daha iyi olacak aslınca, yeni buldum. Yüklemesi çok basit. Direk oyun klasörüne her şeyi atıyorsunuz. Sonradan gene sıkıntı çıkartırsa yardımcı olurum.
Pardon buldum ismi ve fotosu değişikmiş farketmedim de 3 gb ne indiriyor ki bu? ne modu bu?Hocam burda gta 4 yokki.
GTA IV: Definitive Edition | D.E.P bu modu kurmanız daha iyi olacak aslınca, yeni buldum. Yüklemesi çok basit. Direk oyun klasörüne her şeyi atıyorsunuz. Sonradan gene sıkıntı çıkartırsa yardımcı olurum.
Oyunun klasörünün içine commandline.txt diye dosya açıp -framelimit istedğiniz değer yazın. Ya da fusionfix kullanın.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.