GTA 4 alınır mı?

Bu oyun bırakın ekran kartını, sistem bileşenlerine bakmıyor. Şansa bakıyor desem bence çok yanlış bir şey demiş olmam diye düşünüyorum. Onun dışında gerçekten güzel, bu fiyatına değer.


Ana hikaye ortalama 30 saate bitiyor. Ekstralar işin içine girerse bu süre 50 saate kadar çıkmakta. Nereden baksanız toplam 70-80 saati olan bir oyun. Ayrıca Steam'den alacaksaniz bile Rockstar Launcher indirmeniz gerek diye biliyorum ve Rockstar Launcher bu aralar pek hayra alamet değil onu belirteyim.
 
Oyunu Vulkan ile çalıştırmayı denerseniz o kart ile bayağı iyi çalışır 👍

 
Tost makinesinde de oynadım üç başlı ejderhada da, optimizasyon problemi yaşamadım, her şey olması gerektiği gibiydi. Ben yaşamadım fakat yaşayanların sayısı oldukça fazla. GTA türünü seviyorsanız bir defa da olsa oynayıp bitirmeniz gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum. Benim için en iyi GTA oyunu olabilir.

Hikayesi bir GTA oyunu için oldukça güzel. Çoğu mekanik ve fizik GTAV'e göre daha kaliteli ve gerçekçi. Araba mekaniklerinin fazla gerçekçi olması bazı oyuncuları rahatsız ediyor, sizin de başınıza gelebilir. Hikaye süresini hatırlamıyorum fakat DLC'ler ile birlikte bitirecekseniz 20 saatten aşağı bitmez.

Ölerek gülme ifadesi yok mu? Oğuz Sasi'nin osurarak ağlaması gibi. Altımdaki arkadaş için kullanacaktım.
 
Son düzenleme:
Oynanır, görüş-detay-(adını unuttum) üç tane bar var grafik ayarlarında bunları yarıdan yükseğe çıkarmazsan takılma sorunu ciddi ölçüde azalıyor. Kesinlikle oynanmaya değer.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı