babanxbox Megapat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 475 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2020 #1 Steam'da GTA 4'üm vardı, daha önceden oynamak nasip olmadı yeni bilgisayar aldım, fakat bilgisayar fazlasıyla yetmesine rağmen aniden FPS droplar kasılmalar oluyor. Ayarları en düşüğe alsam bile fark etmiyor, ne yapabilirim buna?
Steam'da GTA 4'üm vardı, daha önceden oynamak nasip olmadı yeni bilgisayar aldım, fakat bilgisayar fazlasıyla yetmesine rağmen aniden FPS droplar kasılmalar oluyor. Ayarları en düşüğe alsam bile fark etmiyor, ne yapabilirim buna?
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 28 Ağustos 2020 #21 xearhtain dedi: Asus ROG RTX 2060 OC R5 3600 16GB 3733MHZ Buram buram kasıyor. Eski bir RX 570 kullanıcısı olarak hatta karta overclock edip 580'den bile bir tık güçlü yaptığım halde kasıyordu dostum. Genişletmek için tıkla... Ne zaman denediniz? Ben en son ki optimizasyon güncellemesinden sonra denedim. Önceleri kasıyordu. Artı 0 Eksi
xearhtain dedi: Asus ROG RTX 2060 OC R5 3600 16GB 3733MHZ Buram buram kasıyor. Eski bir RX 570 kullanıcısı olarak hatta karta overclock edip 580'den bile bir tık güçlü yaptığım halde kasıyordu dostum. Genişletmek için tıkla... Ne zaman denediniz? Ben en son ki optimizasyon güncellemesinden sonra denedim. Önceleri kasıyordu.
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 28 Ağustos 2020 #22 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Ne zaman denediniz? Ben en son ki optimizasyon güncellemesinden sonra denedim. Önceleri kasıyordu. Genişletmek için tıkla... Geçen sene bu zamanlarda denemiştim. Dediğim gibi sizde kasmaması ilginç. Artı 0 Eksi
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Ne zaman denediniz? Ben en son ki optimizasyon güncellemesinden sonra denedim. Önceleri kasıyordu. Genişletmek için tıkla... Geçen sene bu zamanlarda denemiştim. Dediğim gibi sizde kasmaması ilginç.
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 28 Ağustos 2020 #23 xearhtain dedi: Geçen sene bu zamanlarda denemiştim. Dediğim gibi sizde kasmaması ilginç. Genişletmek için tıkla... Yani, ilginç cidden. Yalan söylemediğimi tekrardan söyleyeyim. Ayrıca böyle bir konu için de yalan söylemem. Hocayım oğlum ben. Artı 0 Eksi
xearhtain dedi: Geçen sene bu zamanlarda denemiştim. Dediğim gibi sizde kasmaması ilginç. Genişletmek için tıkla... Yani, ilginç cidden. Yalan söylemediğimi tekrardan söyleyeyim. Ayrıca böyle bir konu için de yalan söylemem. Hocayım oğlum ben.
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 28 Ağustos 2020 #24 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Yani, ilginç cidden. Yalan söylemediğimi tekrardan söyleyeyim. Ayrıca böyle bir konu için de yalan söylemem. Genişletmek için tıkla... Yalan söylemeniz ilginç ve bir o kadar da gereksiz olurdu zaten. İnanıyorum, olabilir. Sürprizbozan: :D Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Yani, ilginç cidden. Yalan söylemediğimi tekrardan söyleyeyim. Ayrıca böyle bir konu için de yalan söylemem. Genişletmek için tıkla... Yalan söylemeniz ilginç ve bir o kadar da gereksiz olurdu zaten. İnanıyorum, olabilir. Sürprizbozan: :D Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS babanxbox Megapat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 475 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #25 Oyuna 2 ayar çektim tamamen düzelmese de oynayacak seviyeye getirdim. Oyun çok güzel ama keşke böyle bir fiyaskoyla piyasaya sürülmeseydi. Artı 0 Eksi
Oyuna 2 ayar çektim tamamen düzelmese de oynayacak seviyeye getirdim. Oyun çok güzel ama keşke böyle bir fiyaskoyla piyasaya sürülmeseydi.
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 29 Ağustos 2020 #26 xearhtain dedi: Yalan söylemeniz ilginç ve bir o kadar da gereksiz olurdu zaten. İnanıyorum, olabilir. Sürprizbozan: :D Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İster inanın, ister inanmayın. Bende böyle. Artı 0 Eksi
xearhtain dedi: Yalan söylemeniz ilginç ve bir o kadar da gereksiz olurdu zaten. İnanıyorum, olabilir. Sürprizbozan: :D Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İster inanın, ister inanmayın. Bende böyle.
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 29 Ağustos 2020 #27 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: İster inanın, ister inanmayın. Bende böyle. Genişletmek için tıkla... Dostum şakasına ekledim videoyu. Panik yapma. Artı 0 Eksi
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: İster inanın, ister inanmayın. Bende böyle. Genişletmek için tıkla... Dostum şakasına ekledim videoyu. Panik yapma.