GTA 4 için 1700 TL bilgisayar

Kandremas

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba ben GTA 4 için masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum ama hiçbir bilgim yok bana yardımcı olabilir misiniz ? Fiyat yaklaşık olarak 1600-1700 olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ara Toplam1.461,54 TL
Toplam KDV263,08 TL
Sepet Toplam Fiyatı1.724,62 TL
[TBODY] [/TBODY]
Böyle bir sistem tercihi gerçekleştirebilirsiniz.

Sadece GTA 4 üzerinde yoğunlaşmak zorunda değilsin. Şöyle bir soru sorayım monitör dahil olacak mı?

Kardeş önerdiğin sistemin PSU su eksik.

Arkadaşın topladığı sistem gayet güzel.
Evet bir PSU eksik.
Ayrı sitelerden toplayarak daha ucuza getirebilirsin ve ekran kartı Asus yerine Gigabyte tavsiye ederim.
GIGABYTE GV-N960G1 GAMING-2GD GTX 960 2GB GDDR5 Ekran Kartı - Ürün Kategorileri

Sadece GTA 4 üzerinde yoğunlaşmak zorunda değilsin. Şöyle bir soru sorayım monitör dahil olacak mı?

Kardeş önerdiğin sistemin PSU su eksik.
Hiç farkına varmadım.

Ara Toplam1.472,63 TL
Toplam KDV265,07 TL
Sepet Toplam Fiyatı1.737,70 TL
[TBODY] [/TBODY]
Böyle bir sistem tercihi yapabilirsin.

Bu sistemle bırak GTA 4' ü her çıkan oyunu, iyi grafikler ile oynayabilirsin. Gayet güzel ve uygun. Biraz daha bütçe arttırıp, RAM' i 8 GB yaparsan, çok daha iyi olur.

Benim sadece olumlu bakmadığım ekran kartı. Ben olsam r9 380 alırdım açıkçası ayrıca 8GB Ram koyarsanız @immortalizm adlı arkadaşın dediği gibi çoğu oyunu iyi grafikler ile oynarsın . Saygılarımla.

Giriş Seviyesi Oyun
AnakartASUS A68HM-K
İşlemciAMD A10 7850K veya A10 7870K
Bellek8 GB HyperX Beast Kit KHX24C11T3K2/8X
Ekran KartıDahili R7 GPU
Ortak Bileşenler
DepolamaWD 3.5″ 1TB Caviar Blue
KasaCooler Master Elite RC-430 500W
Güç KaynağıKasaya dahil 500W
MonitörASUS 21,5” VS228NE
Fiyat (KDV Dahil)1692 TL
[TBODY] [/TBODY]

Aman Allahım! O nasıl bir güç kaynağıdır öyle kesinlikle alma Corsair VS450 140 lira iken bu PSU 500 Watt ve 80 lira otur bilgisayarın başına iyice araştır. Hırsıza para teslim etmek gibi bişey olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…