Çözüldü GTA 4 "Seculauncher failed to start application 2000" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
7
Daha fazla  
Arkadaşlar GTA 4 yükledim sistemime. Hani Razor 1911 yazısı geldikten sonra açılması lazım ya, orada bu hatayı alıyorum "Seculauncher: failed to start application 2000"

Sizce çözümü nedir bu işin ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun eksik DLL dosyasından kaynaklanıyor. Oyunla birlikte gelen Visual C++ 2005'in sorunsuz kurulması gerekiyor. Windows'ta izin sorunu olduğundan kurulum başarısız oluyor ve oyun açılmıyor.

Öncelikle herkese merhaba.
Steam'dan Gta 4 aldım fakat oyun açılırken "SecuLauncher failed to start application [2000]" hatası alıyorum. Daha önceden oyunu korsan olarak yüklemiştim. Sistem o zaman Win 7 idi, sorun çıkmamıştı. Sistemim o zamanda x64 idi. Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim .

Eskisi ile aynı, duo core 2, 4 GB DDR 2 RAM, HD 3850 512 MB.

Daha önce bu hata başıma gelmişti. Bende şu şekilde çözüldü: GTA IV'ün bulunduğu klasörü aç, içindeki GTAIV (dikkat et uygulama ve boyutu 14,7 mb olan dosya) dosyasına sağ tıkla, özelliklere bas, uyumluluk sekmesine gel, orada hiç bir tik işaretlenmemiş olsun, yönetici olarak çalıştır bile kapalı olsun...

Merhaba arkadaşlar. Ben Gta 4 kurdum tüm arkadaşlarda çalışıyor ama bende SECULAUNCHER:failed to start application [2000] adında bir hata veriyor. Sizce sebebi ne? İnternet kafeden aldım oyunu herkeste çalışıp bende çalışmamasının sebebi ne?

- - - Güncellendi - - -

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…