GTA 4, Steam'e Geri Döndü

Aynen öyle ama satışı olan bir oyun neden kaldırılıp belli bir süre sonra tekrar raflara sunulsun ki ? Bence az da olsa optimize edildi.
"Grand Theft Auto IV (GTA IV) PC sürümü geçtiğimiz ay Steam ve diğer dijital anahtar satan platformlardan geri çekilmişti. Rockstar Games bunun sebebi olaraksa Games for Windows Live’ın geçersiz olması nedeniyle yeni aktivasyon seri anahtarları üretilememesini göstermişti."

"Grand Theft Auto IV (GTA IV) PC sürümü geçtiğimiz ay Steam ve diğer dijital anahtar satan platformlardan geri çekilmişti. Rockstar Games bunun sebebi olaraksa Games for Windows Live’ın geçersiz olması nedeniyle yeni aktivasyon seri anahtarları üretilememesini göstermişti."
Games for Windows Live sorundur belkide. Az pozitif olun :D

Games for Windows Live sorundur belki de. Az pozitif olun. :D
Umarım öyle olur ama sanmıyorum. Denuvo örneğini verecektim, Denuvo ile korunan pek çpk oyunun, Denuvo kaldırıldıktan sonra performans artışı yaşadığı biliniyor. Yine de GFWL'ın aynı etkiyi yaratan bir unsur olduğunu sanmıyorum.

Umarım öyle olur ama sanmıyorum. Denuvo örneğini verecektim, Denuvo ile korunan pek çpk oyunun, Denuvo kaldırıldıktan sonra performans artışı yaşadığı biliniyor. Yine de GFWL'ın aynı etkiyi yaratan bir unsur olduğunu sanmıyorum.
Star Wars'ın son oyunu oynadığım zaman RTX2070 mobil ekran kartı ile aşırı derecede drop yiyordum. Bu drop sadece haritanın belli bir yerinde oluyordu. Daha sonra araştırmalar ile oyunda Denuvo bulunduğunu öğrendim. sanırım oyundan hala kaldırmadılar. Performansım hala iyi değil....

Hatırlıyorum dönemin kral pc’lerinde bile akıcı oynanmıyordu daha kötü optimizasyona sahip oyun hatırlamıyorum. Ama zamanında az beklemedik. Çıkınca da bu neymiş be diyorduk. Şimdi esamesi okunmuyor. Fakat neden bilmem de GTA 4 GTA SA tadı vermedi. CS:GO da 1.6 zevkini vermedi bana. Şahsen ben birkaç senedir cs:go oynamıyorum birçok şeyini unuttum. Fakat 1.6’da bütün komutlar felan aklımda. Fifa 07 ,FM06 daha sonrasında da bunların zevkini alamadım. GTA4 optimizasyonunu düzeltseler alıp oynarım tekrardan.

Arkadaşlar, hepimizin bildiği üzere GTA 4 Steam'de satış halinde değil. Ne zaman geliceğini bilen biri var mı? Merak ediyorum, acaba ne zaman gelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı