Optimizasyon isini unutun arkadaslar. Optimize edecek olsalardi bunca zaman beklemezlerdi.
Oyun o kadar kötü değildi sanırım. R7 240 bir ekran kartıyla rahat oynuyordum ben. Hatta 50 FPS civarındaydı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Optimizasyon isini unutun arkadaslar. Optimize edecek olsalardi bunca zaman beklemezlerdi.
Adam sana makale adresini veriyor, açıp on saniye baksan zaten sorunun cevabının orada yazdığını göreceksin, hem de ilk paragrafta.Sanırsam eskiden zaten vardı diye biliyorum, neden kalktı bilgi var mı?
Aynen öyle ama satışı olan bir oyun neden kaldırılıp belli bir süre sonra tekrar raflara sunulsun ki ? Bende azda olsa optimize edildi.Optimizasyon isini unutun arkadaslar. Optimize edecek olsalardi bunca zaman beklemezlerdi.
"Grand Theft Auto IV (GTA IV) PC sürümü geçtiğimiz ay Steam ve diğer dijital anahtar satan platformlardan geri çekilmişti. Rockstar Games bunun sebebi olaraksa Games for Windows Live’ın geçersiz olması nedeniyle yeni aktivasyon seri anahtarları üretilememesini göstermişti."Aynen öyle ama satışı olan bir oyun neden kaldırılıp belli bir süre sonra tekrar raflara sunulsun ki ? Bence az da olsa optimize edildi.
Games for Windows Live sorundur belkide. Az pozitif olun"Grand Theft Auto IV (GTA IV) PC sürümü geçtiğimiz ay Steam ve diğer dijital anahtar satan platformlardan geri çekilmişti. Rockstar Games bunun sebebi olaraksa Games for Windows Live’ın geçersiz olması nedeniyle yeni aktivasyon seri anahtarları üretilememesini göstermişti."
az da olsa optimize edildi.
Umarım öyle olur ama sanmıyorum. Denuvo örneğini verecektim, Denuvo ile korunan pek çpk oyunun, Denuvo kaldırıldıktan sonra performans artışı yaşadığı biliniyor. Yine de GFWL'ın aynı etkiyi yaratan bir unsur olduğunu sanmıyorum.Games for Windows Live sorundur belki de. Az pozitif olun.![]()
Star Wars'ın son oyunu oynadığım zaman RTX2070 mobil ekran kartı ile aşırı derecede drop yiyordum. Bu drop sadece haritanın belli bir yerinde oluyordu. Daha sonra araştırmalar ile oyunda Denuvo bulunduğunu öğrendim. sanırım oyundan hala kaldırmadılar. Performansım hala iyi değil....Umarım öyle olur ama sanmıyorum. Denuvo örneğini verecektim, Denuvo ile korunan pek çpk oyunun, Denuvo kaldırıldıktan sonra performans artışı yaşadığı biliniyor. Yine de GFWL'ın aynı etkiyi yaratan bir unsur olduğunu sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.