vDexter Picopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 GTA 4 için gtatr de ki Türkçe yamayı kullanmayı düşünüyorum. Virüslü müdür acaba önerebileceğiniz başka yama var mıdır?
GTA 4 için gtatr de ki Türkçe yamayı kullanmayı düşünüyorum. Virüslü müdür acaba önerebileceğiniz başka yama var mıdır?
Anobis Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 1.423 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #2 GTA TR Sitesini şiddetle tavsiye ederim, virüs bulundurmaz. GTA TR • Türkiye'nin Grand Theft Auto Portalı Rockstar Games'in efsane oyun serisi Grand Theft Auto (GTA) hakkında Türkçe en kapsamlı bilgi ve rehber kaynağı. gtatr.com
GTA TR Sitesini şiddetle tavsiye ederim, virüs bulundurmaz. GTA TR • Türkiye'nin Grand Theft Auto Portalı Rockstar Games'in efsane oyun serisi Grand Theft Auto (GTA) hakkında Türkçe en kapsamlı bilgi ve rehber kaynağı. gtatr.com
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.075 Çözümler 23 28 Ağustos 2023 #3 Anobis dedi: GTA TR Sitesini şiddetle tavsiye ederim, virüs bulundurmaz. GTA TR • Türkiye'nin Grand Theft Auto Portalı Rockstar Games'in efsane oyun serisi Grand Theft Auto (GTA) hakkında Türkçe en kapsamlı bilgi ve rehber kaynağı. gtatr.com Genişletmek için tıkla... Çok kez ben de kullandım, güvenilir ve sorunsuz.
Anobis dedi: GTA TR Sitesini şiddetle tavsiye ederim, virüs bulundurmaz. GTA TR • Türkiye'nin Grand Theft Auto Portalı Rockstar Games'in efsane oyun serisi Grand Theft Auto (GTA) hakkında Türkçe en kapsamlı bilgi ve rehber kaynağı. gtatr.com Genişletmek için tıkla... Çok kez ben de kullandım, güvenilir ve sorunsuz.
Dross Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 329 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #4 Kullanabilirsiniz hocam güvenilirdir araba fiziklerinden memnun degil iseniz realistic handing modunu da tavsiye ederim.
Kullanabilirsiniz hocam güvenilirdir araba fiziklerinden memnun degil iseniz realistic handing modunu da tavsiye ederim.