Malum GTA 4 optimizasyon sorunu olan bir oyun, sistem özelliklerim yetmesine rağmen takılmalar oluyor ve drop yiyorum. Vulkan’a geçirmek işe yarıyor diye gördüm ama dosyaları attığım zaman oyun açılmıyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
Malum GTA 4 optimizasyon sorunu olan bir oyun, sistem özelliklerim yetmesine rağmen takılmalar oluyor ve drop yiyorum. Vulkan'a geçirmek işe yarıyor diye gördüm ama dosyaları attığım zaman oyun açılmıyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
Dosyaları doğru yere attığına emin misin? Ayrıca GTA 4'ün PC Gaming wiki sitesinden DirectX sürümüne ve kaç bit olduğuna bakman gerek. Ona göre dosyaları atmalısın. DXVK dosyalarını da klasöre çıkart o şekilde oyun dosyasına at. Attığın dosyalarla oyunun EXE dosyasının konumu aynı yer olmalı.
Dosyaları doğru yere attığına emin misin? Ayrıca GTA 4'ün PC Gaming wiki sitesinden DirectX sürümüne ve kaç bit olduğuna bakman gerek. Ona göre dosyaları atmalısın. DXVK dosyalarını da klasöre çıkart o şekilde oyun dosyasına at. Attığın dosyalarla oyunun EXE dosyasının konumu aynı yer olmalı.