GTA 4, Vulkan'a alınınca açılmıyor

Zeuus

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12 GB Ram
İntel İ5 3550
AMD RX550
120 GB SSD
1TB HDD
Malum GTA 4 optimizasyon sorunu olan bir oyun, sistem özelliklerim yetmesine rağmen takılmalar oluyor ve drop yiyorum. Vulkan’a geçirmek işe yarıyor diye gördüm ama dosyaları attığım zaman oyun açılmıyor. Bunun bir çözümü var mıdır?

Malum GTA 4 optimizasyon sorunu olan bir oyun, sistem özelliklerim yetmesine rağmen takılmalar oluyor ve drop yiyorum. Vulkan'a geçirmek işe yarıyor diye gördüm ama dosyaları attığım zaman oyun açılmıyor. Bunun bir çözümü var mıdır?

Dosyaları doğru yere attığına emin misin? Ayrıca GTA 4'ün PC Gaming wiki sitesinden DirectX sürümüne ve kaç bit olduğuna bakman gerek. Ona göre dosyaları atmalısın. DXVK dosyalarını da klasöre çıkart o şekilde oyun dosyasına at. Attığın dosyalarla oyunun EXE dosyasının konumu aynı yer olmalı.

Dosyaları doğru yere attığına emin misin? Ayrıca GTA 4'ün PC Gaming wiki sitesinden DirectX sürümüne ve kaç bit olduğuna bakman gerek. Ona göre dosyaları atmalısın. DXVK dosyalarını da klasöre çıkart o şekilde oyun dosyasına at. Attığın dosyalarla oyunun EXE dosyasının konumu aynı yer olmalı.

Evet doğru yere attım ancak EXE'ye basınca hiçbir tepki vermiyor bu dosyaları çıkarınca tekrar çalışıyor ama öyle de oyun çok takılıyor.

Evet doğru yere attım ancak EXE'ye basınca hiçbir tepki vermiyor bu dosyaları çıkarınca tekrar çalışıyor ama öyle de oyun çok takılıyor.

Dosyaları nereye attığınla alakalı bir ekran görüntüsü yollar mısın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı