Rehber GTA 40-55 FPS aldıran sistemde 100 FPS aldıran settings.xml

Ya kardeşim bir önceki nesil konsollar 10 yıl boyunca bütün oyunları 30 FPS açtılar, ne anlatıyorsunuz?
30 FPS PC için çok kötü rakam hocam yalan yok. Konsol tarafında daha akıcı gelebilir çünkü hızlı mouse hareketleri ile ağır gamepad kontrolleri bir değil. Yırtılma gibi olayları da göz önünde bulundurursak.

30 FPS PC için çok kötü rakam hocam yalan yok. Konsol tarafında daha akıcı gelebilir çünkü hızlı mouse hareketleri ile ağır gamepad kontrolleri bir değil. Yırtılma gibi olayları da göz önünde bulundurursak.
Söylediğiniz kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Elbette konsolda bir tık daha iyi hissettirecektir, fakat çok değil 8 - 10 yıl öncesine giderseniz, hemen hemen hiçbirimizin evinde öyle 60 FPS oyun açacak makine falan yoktu, bal gibi de akıtıyorduk oyunları.

1080p 30FPS'yi 600p 60FPS'ye yeğlerim.

Söylediğiniz kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Elbette konsolda bir tık daha iyi hissettirecektir, fakat çok değil 8 - 10 yıl öncesine giderseniz, hemen hemen hiçbirimizin evinde öyle 60 FPS oyun açacak makine falan yoktu, bal gibi de akıtıyorduk oyunları.
30 FPS oyununa göre gerçekten düşük kalmakta. 30 FPS kilitli bir oyun oynadığımda oyundan nefret eder hale geliyorum. Bir araba yarışı ise arabaya hakim olamıyorum. Xbox 360'da Forza Horizon 2 oynuyorum, oyun çok güzel aslında haritası olsun, arabaları olsun ama yarışması işkence. Çünkü 30 FPS.
Hatta NFS Rivals 30 FPS kilidi ile geliyormuş, oynayamadım ilk önce. Sonra Steam kodu ile 60 FPS yaptım da oyun kendine geldi.
Ha siz alışıksınızdır, sizi rahatsız etmiyordur ona asla bir şey diyemem ama ben 60 FPS altında kesinlikle rahat edemiyorum.
Ha 600p çözünürlüğü de istemem şahsen.
Bir oyun en az 1080p - 60 FPS çalışsın da geri kalan tüm efektler kapalı olsa da olur benim için. Hatta şu anda 1080p 165 FPS istiyorum ama sistemim el vermiyor. 🥲

Unlost fps arttırma dosyası.

Geri
Yukarı