GTA 4'te şehir neden çok karışık?

M3rt0o

Decapat
Daha fazla  
Demek istediğim, yer işaretlemeden bir yere varmak. Harita düzeni karışık ama Los Santos öyle değil. Örnek vereyim; pizzacı ya da metro olsun, elinizle koymuşsunuz gibi hedef işaretlemeden varabiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA oyuncularının genellikle vice City,San Andreas Ve GTA 5 oynuyor. GTA 3 ve GTA 4 bu iki oyun diğerlerine nazaran daha az oynandığı için haritasını ezberlemekte zor gelebiliyor. Ben şahsen haritayı oldukça iyi biliyorum çünkü çokça kez vakit geçirdim.

Demek istediğim, yer işaretlemeden bir yere varmak. Harita düzeni karışık ama Los Santos öyle değil. Örnek vereyim; pizzacı ya da metro olsun, elinizle koymuşsunuz gibi hedef işaretlemeden varabiliyorsunuz.

Bana tam tersi GTA 4 çok iyi ezbere bılıyorum GTA 5 de oyle Vice City San Andreas'dan bahsetmıyorum bıle 3 daha oynamadım

GTA oyuncularının genellikle Vice City, San Andreas Ve GTA 5 oynuyor. GTA 3 ve GTA 4 bu iki oyun diğerlerine nazaran daha az oynandığı için haritasını ezberlemekte zor gelebiliyor. Ben şahsen haritayı oldukça iyi biliyorum çünkü çokça kez vakit geçirdim.

O şehir daha derli toplu gibi ama 4'ün şehri İstanbul sokaklarını andırıyor beton üstüne beton daracık sokaklar yılına göre gece takılıyorum ışıklandırmaları hiç fena değil sanki boğazda geziyorsun gibi hava veriyor.

Eskiden internet kafede lan üzerinden arkadaşlarımla sürekli oynarken harita ister istemez hafızada yer edindi.

Optimizasyon sorunu nedeniyle çoğu sistem açmıyor açsa bile akıcı oynanmıyordu o dönem oynanabiliyorsa güzel ya kafe ya da konsol ikisinden biri.

Bana tam tersi GTA 4 çok iyi ezbere bılıyorum GTA 5 de oyle Vice City San Andreas'dan bahsetmıyorum bıle 3 daha oynamadım.

Bu oyun güzel ya dönemine göre sadece içerik olarak kısıtlı denizin dibine dalma ondan sonra uçağa binme gibi ondan önceki oyunlarda var 4'te yok hikayesi bir süreden sonra tekrara kaçıyor sürekli git onu hallet gibisinden bizim amacımız ekibe ihanet edeni bulmak karakterin de güzel bir hikayesi var aslında suç işlemek onun doğasında yok karanlık geçmişinden kaçıp yeni bir hayat kurma peşinde.

Son düzenleme:
Çünkü oyun New York'ta geçiyor ve New York'ta akılda kalıcı pek yer yok çünkü heryer bina ile dolu.

Çünkü GTA 4 diğer GTA oyunlarına göre popülasyonu daha az olan bir oyun. İnsanlar genelde bitiriyor ve çoğu zaman açmıyor. GTA 5 ve San Andreas'da ki özgürlük ve GTA ruhu 4'te olmadığı için maalesef geri planda. O yüzden haritası pek bilinmiyor ve her yerin bina olması da etken.

Şehrin birçok yeri birbirine benzediği için karıştırmak olası. GTA: SA'da birçok yer bence daha özgün, birbirinden farklı. Bu sebeple ister istemez akılda kalıyor. Oynanış süresi de önemli tabii, birini 10 saat birini 100 saat oynamışsanız, haliyle 100 saat oynadığınızın haritasını ister istemez daha iyi kavrarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı