GTA 5 1080p Ultra için 4GB VRAM yeterli mi ?

Nadir 60fps'in aşağısına düşüşler yaşarsınız. Onun haricinde akıcı bir şekilde oynayacağınıza inanıyorum. 4gb vram günümüz oyunları için 1080p kalitesinde gayet yeterlidir.

Ben 2gb vram ile de izlediğim testlerde drop görmedim fakat 2 gb yi aşınca sistem belleğini kullanıyor o yüzden hızlı bellekler tercih ediniz minimum 2133 ve mesela örnek veriyorum ki 370 kartının yanılmıyorsam 4 gb versiyonu var ve sen gta5 te 370 ile 4 gb yi göremezsin. Alacağınız kart nedir ona göre tercih yapınız.

Ben 2gb vram ile de izlediğim testlerde drop görmedim fakat 2 gb yi aşınca sistem belleğini kullanıyor o yüzden hızlı bellekler tercih ediniz minimum 2133 ve mesela örnek veriyorum ki 370 kartının yanılmıyorsam 4 gb versiyonu var ve sen gta5 te 370 ile 4 gb yi göremezsin. Alacağınız kart nedir ona göre tercih yapınız.

Tamamen katılıyorum örneğin gtx 960 in 4 gb sürümünü almak ne kadar mantıklı. Bu yüzden VRAM ı kafanıza takmayin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı