GTA 5 130 TL - G2A [Steam]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karttan parayı çekemezsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar gta5 158 liraya alıyım mı tavsiyelerinizi bekliyorum kredi kartı vs yok peşin paramda yok taksitle alabileceğim 6-12 taksit düşünüyorum 6 olursa daha iyi olur hemen biter diye düşünüyorum.

Arkadaşlar gta5 158 liraya alıyım mı tavsiyelerinizi bekliyorum kredi kartı vs yok peşin paramda yok taksitle alabileceğim 6-12 taksit düşünüyorum 6 olursa daha iyi olur hemen biter diye düşünüyorum.
Oyunu almak zorunda mısın usta? Orijinal oyun almak için milletin düştüğü duruma bak, benim imkanım olmayacak ve bu kazıklarından ötürü taksitle oyun alarak onları ödüllendirecem? Acele etme, eline nakit geçtiğinde her türlü daha ucuza alırsın. Daha 2 ay var.

Oyunu almak zorunda mısın usta? Orijinal oyun almak için milletin düştüğü duruma bak, şahsen benim imkanım olmadığı halde gidip de ödüllendirmezdim bu kazıklarından ötürü. Acele etme, eline nakit geçtiğinde her türlü daha ucuza alırsın. Daha 2 ay var.
Ne kadar süreliğine 90 lira acaba biliyor musunuz?

Oyunu almak zorunda mısın usta? Orijinal oyun almak için milletin düştüğü duruma bak, benim imkanım olmayacak ve bu kazıklarından ötürü taksitle oyun alarak onları ödüllendirecem? Acele etme, eline nakit geçtiğinde her türlü daha ucuza alırsın. Daha 2 ay var.
Yarın son yalnız oyun yine de 50 dolar olacak indirimsiz haliyle. İki ay var daha, farklı yerlerde de indirim olabilir.

Şöyle bir durum var ben ilk defa üstün seviye diyebileceğim bir bilgisayar topladım ve bu bilgisayarda online keyfini çıkarmak istiyorum. Li ilk oyunumunda GTA 5 olmasını istiyorum ve grafikleri bence çok hoş ve çok iyi bir açık dünya hazırlamışlar. Şimdiden alma sebebim oyun içi verilen paralar ve en önemlisi taksitle alırsam biran önce taksitten kurtulmak.
Oyunu aslında direk olarak alabilirim ama ben onu taksite bağlatmak ve elimdeki paraylada güzel bir monitör almak istiyorum. 6 yıldır kullandığım 8 ms monitörüm çok iyi fakat 16.9 olmaması yüzünden değiştiriyorum. 1080p güzel bir monitör almayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı