GTA 5 130 TL - G2A [Steam]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Listede VISA Debit kart desteği var. Deneyip bakacağım.

Social Club kodu olsa da sorun etmem. Her halükarda orijinal.
Bendeki kart Master Card olarak geçiyor oyunu bir ay sonra alacağım 1 ay sonra sizinle iletişime geçsem ve hesabınıza parayı yatırsam siz bana alabilir misiniz oyunu ?
Play storeye taksite bağlatmaktan iyi olacaktır iki katı fiyatına satıcaklardır muhtemelen.

@Recep Baltaş abi bu indirimin süresi var mı? Ve birde SLI olan bilgisayarlarda sorun çıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Listede VISA Debit kart desteği var. Deneyip bakacağım.

//Baktım. Pay by card deyip deneyin.

Social Club kodu olsa da sorun etmem. Her halükarda orijinal.
Tamam Teşekkürler 1 ay sonra deneyebileceğim alabilirsem çok iyi olucak yarı fiyatına.

GTA IV kodları GFWL için dağıtılmış idi. Steamden satın aldığınızda da zaten GFWL kodu veriyor idi size.

Steamden sorduğumda gta 4 için aktifleştirilmiyordu dışarıda satın aldığınız xxxx-xxxx-xxxx-xxxx ise steamde xxx-xxx-xxx miş hatta steamde her oyunun kod dizilimleri farklı hatta buna ait bir liste vardı bulamıyorum onu.

Recep bey aldığınız oyun steam versiyonu değil, "DRM" versiyonudur. Bu yüzden ucuz

Yalnız o promo kod 23 ocağa kadar geçerli sanırsam sitede 1-2 dakika dolaşınca ekrana bildiri geldiğinde orada ufak not var idi.

Recep bey aldığınız oyun steam versiyonu değil, "DRM" versiyonudur. Bu yüzden ucuz
Eki Görüntüle 44190

Other DRM i DRM FREE olarak anlaşılması ilginç, Other DRM den kastı Social Club.

@BuiX ben satın aldım ve Steam'deki arkadaşım ile oyunu oynayabiliyor muyum?

Ön siparişteki oyun içi ikramiyelerden büyük ihtimal yararlanamayacağız büyük ihtimal buradan alırsak.

Steam'dekiyle aynı mı öyle ise alalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…