GTA 5 130 TL - G2A [Steam]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Recep Baltaş steam'den nasıl etkinleştirdiniz acaba?

Edit : etkinleştirme san andreas içinmiş, yanlış anlamışım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kütüphaneden oyun ekle ordan keyi giriyosun ekleniyor listene.

Steam olup olmamsı önemli değil bence. Orjinal olması yeter bana göre.

Ben satın aldım GTA: San Andreas geldi. GTA 5 kodu martın 24'ünden sonra gelecek anladığım kadarıyla.

Bendeki kart Master Card olarak geçiyor oyunu bir ay sonra alacağım 1 ay sonra sizinle iletişime geçsem ve hesabınıza parayı yatırsam siz bana alabilir misiniz oyunu ?
Play storeye taksite bağlatmaktan iyi olacaktır iki katı fiyatına satıcaklardır muhtemelen.

1 ay sonra bakalım buna.

@Recep Baltaş abi bu indirimin süresi varmı? Ve birde SLI olan bilgisayarlarda sorun çıkarırmı?

GMG kuponu kısıtlı süre ile var ama GMG'de sürekli kupon ve indirim oluyor. İndirim biterse oyun 49.99 dolar oluyor.

Kutulu için çare yok mu? :cry:

Kutu için en iyi seçenek D&R. Malum firmadan almayın!

Recep bey aldığınız oyun steam versiyonu değil, "DRM" versiyonudur. Bu yüzden ucuz :)
Eki Görüntüle 44190

DRM bir versiyon değil bir kopya korumasıdır. Steam sürümü olup olmaması bir şey kaybettirmez ki kesin değil. Her halükarda Rockstar'ın Social Club servisi üzerinden etkinleştirilecek orijinal oyun.

@BuiX ben satın aldım ve Steam'deki arkadaşım ile oyunu oynayabiliyor muyum?

Oynayabiliyorsun çünkü Steam sürümü de Social Club gerektiriyor :)

Ön siparişteki oyun içi ikramiyelerden büyük ihtimal yararlanamayacağız büyük ihtimal buradan alırsak.

Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Sık Sorulan Sorular'da yazdım. Bütün hediyeler dahil.

Steam'dekiyle aynı mı öyle ise alalım.

Evet aynı. Tek fark Steam'de etkinleştirme olmayacak diye tahmin ediyoruz. Ama oyun aynı oyun, Rockstar Social Club üzerinden etkinleşecek. Steam sürümü gibi.

Şimdi steam'daki versiyon ile farkı olucakmı biri açıklayabilirmi acaba? Gerek online mod gerek steam works vs etkin olur mu ?

Steamworks etkin olmaz ama Steam'deki sürüm ile aynı sürüm.

Oyunu ben de satın aldım lakin San Andreas key'i verildi. Oyun çıktıktan sonra mı verilecek acaba key?

Sık Sorulan Sorular'da belirttik. Okuyunuz.

Steam key'i vericekler size 24 martta.

Kesin değil. Rockstar Social Club keyi de olabilir.

O siteden alacağınız Gta 5 malesef steam değil.

Olmasa ne olur ? %100 orijinal oyun. Steam'den alanlar da oyunu Social Club üzerinden oynayacak zaten. Kaldı ki henüz belli değil. Steam kodu da olabilir.

Son düzenleme:
GMG Steam Key'i şeklinde veriyor oyunları. Güvenle Steam üstünde aktive edebilirsiniz.

Steam olsa direk alırım, çünkü arkadaş ortamı daha iyi oluyor her oyunda. :)

GMG Steam Key'i şeklinde veriyor oyunları. Güvenle Steam üstünde aktive edebilirsiniz.
GMG steam key veriyor diye bir şey yok. Yanda ne diyorsa o dur. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım. @SypeR
Örnek:
  • Dying Light adlı oyunu satın alırsanız steam üzerinden aktif edebileceksiniz.
Ekran Alıntısı.PNG

• GTA 5 ise Other yani başka bir dijital indirme yerinden verilecek. Büyük ihtimal Rockstar games.
Ekran Alıntısı2.PNG

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı