GTA 5 130 TL - G2A [Steam]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
GMG steam key veriyor diye bir şey yok. Yanda ne diyorsa o dur. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım. @SypeR
Örnek:
  • Dying Light adlı oyunu satın alırsanız steam üzerinden aktif edebileceksiniz.
Eki Görüntüle 44241
  • GTA 5 ise Other yani başka bir dijital indirme yerinden verilecek. Büyük ihtimal Rockstar games.
Eki Görüntüle 44244
GTA V keyini Steam üstünde aktive edebileceksin. Ayrıca orada Steam ya da Other DRM yazması çok fazla fark ettirmez. Dijital alınan tüm lisanslar (üreticinin asıl sitesi hariç) Steam üstünden kayıt olma özelliğine sahiptir. Steam'in lisans kayıt sistemi üreticinin sitesinden lisansı kontrol ederek hesaba ekliyor.

Ayrıca daha önce GMG üstünden Free şeklinde indirme giren oyunu other DRM yazmasına rağmen Steam üstünden aktive ettim.

Arkadaşlar GMG ye ticket atıp sordum kendilerine Region lock var mı diye Türkiye'de oynayabileceğimi söylediler ayrıca CD anahtarının Social Club için olduğunu da doğruladılar.

Buyrun gelen cevap:
gmg cevap.png

İnternette gezinirken gözüme çarptı. Bölün sonu canavarı adllı sitede aynı makaleden yayımlamış. Aynı indirim kodları yazıyor ve alıntıdır gibi bir şey ifade etmiyorlar.

www.bolumsonucanavari.com: GTA 5'in PC Sürümünü Uygun Fiyata Satın Alabilirsiniz
İndirim kodu aynı.

Arkadaşlar GMG ye ticket atıp sordum kendilerine Region lock var mı diye Türkiye'de oynayabileceğimi söylediler ayrıca CD anahtarının Social Club için olduğunu da doğruladılar.

Buyrun gelen cevap:Eki Görüntüle 44256
Lisansı aldığınız da Social Club'a girmeden önce Steam'de aktivasyonunu deneyin. %90 lisansı kabul etmeli.

Lisansı aldığınız da Social Club'a girmeden önce Steam'de aktivasyonunu deneyin. %90 lisansı kabul etmeli.

Elbette deneyeceğim, ancak adamlar Social Club kodunu vereceklerini söyledikler o kodun Steam'de geçerli olduğunu var sayıp girdik e Steam bize tekrardan bir Social Club keyi mi verecek? Mantıksız olur. Neyse bu gereksiz konuyu, saçma bir şekilde uzattım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den alınan sürüm Social Club olmadan çalışmayacak. GMG'den alınan sürümün Steam'den etkinleştirip etkinleştirilemeyeceği ise kesin değil. Her halükarda %100 orijinal oyun ve Rockstar'ın sistemi üzerinden etkinleştiriliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben açıklamamı resimli şekilde gösterdim inanmıyosan çıktığında görürsün bizzat. Daha fazla uzatmayalım. Araştırmadanda şöyle konular söylemeyin lütfen.
Evet steam harici orjinal alan arkadaşlar steamdaki arkadaşlarıyla oynayamıyacaklar. 2 sininde serverleri farklı. Bizzat gta 4'te olduğu gibi.

Ben açıklamamı resimli şekilde gösterdim inanmıyosan çıktığında görürsün bizzat. Daha fazla uzatmayalım. Araştırmadanda şöyle konular söylemeyin lütfen.
Evet steam harici orjinal alan arkadaşlar steamdaki arkadaşlarıyla oynayamıyacaklar. 2 sininde serverleri farklı. Bizzat gta 4'te olduğu gibi.

Hayır ben anlamıyorum %100 orijinal bir oyun. Steam'den alanlar da GTA 4'te olduğu gibi Social Club kullanmak zorunda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı