GTA 5 140 FPS alan laptop 110 FPS almaya başladı ve kasıyor

sumo011

Centipat
Daha fazla  
GTA 5'te normalde 140 145 FPS alıyorum ancak oyuna girdiğimde 110 FPS aldığımı gördüm ve 30 FPS hissi veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet.

Güncelledim.

Optimizasyon oyundan oyuna değişir. Ekran kartın ne kadar iyi olursa olsun optimizasyonda önemlidir. Mesela az sistem gereksinimi gerektiren oyun indirirsin sistemin iyidir, oyun kasabilir. Bu oyunun optimizasyonuna bağlı.

Optimizasyon oyundan oyuna değişir. Ekran kartın ne kadar iyi olursa olsun optimizasyonda önemlidir. Mesela az sistem gereksinimi gerektiren oyun indirirsin sistemin iyidir, oyun kasabilir. Bu oyunun optimizasyonuna bağlı.
Hocam dün güncelledim yarım saat oynadım bi sorun yoktu

Epic Games'ten aldım. 110 FPS alıyorum ama 20 30 FPS gibi. 60 Hz yapınca da 50 FPS alıyorum.

Hocam TL legacy indirdim dün ondan olabilir mi?

Sana garanti veremem illa ondan diye belki ondan değildir ama olabilir. Sonuçta Korsan

Sana garanti veremem illa ondan diye belki ondan değildir ama olabilir. Sonuçta korsan.

Peki hocam bir sileyim daha önce de böyle bir şey geldi Afterburner'dan olmuş, silince düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…