GTA 5 210 milyon, RDR2 70 milyon sattı

Minecraft nasıl bu kadar satış yaptı ben oynamak için bir neden göremiyorum adam gibi bir hikaye yok ortada açık dünya hayat da kalma oyunu

Ben kıyas olarak iki oyunun birbirine benzemediğini, herkesin zevkinin eğlencesinin başka olduğunu belirtmek istedim. Minecraft kötü olsa oynanmazdı herhalde. Oyunu biliyorum bu arada her şey yapıldığını.

Anladım. Ancak önceki mesajınız Minecraft'ı kötülüyor gibi gözüküyordu o yüzden ki bana hala öyle geliyor. 90'lı atari oyunu demek çok yanlış.

Dostum şunu belirteyim, Minecraft'ı asla sevmem. Burada sadece satış rakamları kıyaslanmış. Oyun içeriği vesaire kıyaslanmamış. Linçlemiyorum. Sadece ufak bir bilgilendirme. İyi sosyaller dilerim hepinize.

Minecraft nasıl bu kadar satış yaptı ben oynamak için bir neden göremiyorum adam gibi bir hikaye yok ortada açık dünya hayat da kalma oyunu
Hayatta kalma oyunları genelde sevilir. Rust, The Forest, Minecraft. Forest'ın her ne kadar hikayesi olsa da sonuçta bir hayatta kalma oyunu. Ekstra olarak oyunun türü sandbox olduğundan dolayı insanlar özgürce istedikleri yapıları inşa edebiliyor ve modlar kurabiliyor. Sunduğu özgürlükten dolayı çok fazla satıldığını düşünüyorum.

Anladım. Ancak önceki mesajınız Minecraft'ı kötülüyor gibi gözüküyordu o yüzden ki bana hala öyle geliyor. 90'lı atari oyunu demek çok yanlış.
Grafik olarak yorumladım oyundan aldığın zevk grafik değilse bu yazdığım cümlenin hiçbir anlamı yok 29 yaşında atari ile büyümüş biri olarak gidip yarım saatte Flintstones kasetli atari oyununu bitiyorum en sevdiğim atari oyunuydu. Contra Castle Vania Rockman Indiana Jones ve çok dahası...

Yanlış anlaşılabilir bir yorum yaptım kusura bakmayın böyle yorumlanabileceğini düşünemedim

İnsanlar sevebilir YouTube Türkiye'de birçok kişiyi zengin eden oyun olabilir ama ben sevilecek bir yanını göremedim.

İnsanlar sevebilir YouTube Türkiye'de birçok kişiyi zengin eden oyun olabilir ama ben sevilecek bir yanını göremedim.
Çok satan oyunla ilgili video çekmek daha fazla kişiye hitap etme şansı sebebiyle en mantıklı hareket

GTA 6, GTA V kadar satar mı emin değilim fakat RDR2'den çok daha fazla satar muhtemelen. PC'de olmaması pek bir ifade etmiyor çünkü zaten T2'nun gelirlerinin yüzde 92 gibi devasa bir oranla konsollardan. Bakarız artık.

Minecraft'ın çıkışından itibaren 15, GTA 5 ile RDR2'nin ilk çıktığında 60 dolardan satıldı. Şuan GTA 5 30, RDR2 60 dolara satılıyor ve bu ikisinin toplam fiyatı günümüzde 90 dolarken Minecraft 15 dolar. Tabii ki ucuz oyuna erişmek daha kolay olur. Elde edilen kaarda GTA 5 şuan eğlence sektöründe birinci, bakın oyun demiyorum eğlence sektörü.

@Cemal Burhan, önemli olan türünde rakipsiz olması. Minecraft'ın türünde adamakıllı rakibi var mı?

GTA 5 satış başarısı olsun, kendini oynatabilmesi olsun, eşine gerçekten nadir rastlanan bir oyun. Online'ı olmasa tabi, bu denli bir bilanço elde edilemezdi, çünkü Single-Player kısmında hikaye ve içerik anlamında hala San Andreas'ın üzerine GTA görmedim diyebilirim (Benim görüşüm bu arkadaşlar, celallenmenize gerek yok). GTA 6 tabi bu durumu değiştirebilir zaman içerisinde, çünkü öyle böyle beklenmiyor o oyun, bu nedenle ön siparişe çıktığı anda PS Store ve Xbox Store kilitlenebilir komple. Ve yıllar içerisinde 210 milyon kopyayı solda sıfır bırakabilir. Ve hikaye konusunda çok emin olamasam da içerik bolluğu ve çeşidi açısından San Andreas'ı bayağı geride bırakacağına inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…