Ben kıyas olarak iki oyunun birbirine benzemediğini, herkesin zevkinin eğlencesinin başka olduğunu belirtmek istedim. Minecraft kötü olsa oynanmazdı herhalde. Oyunu biliyorum bu arada her şey yapıldığını.
Dostum şunu belirteyim, Minecraft'ı asla sevmem. Burada sadece satış rakamları kıyaslanmış. Oyun içeriği vesaire kıyaslanmamış. Linçlemiyorum. Sadece ufak bir bilgilendirme. İyi sosyaller dilerim hepinize.Hocam Minecraft severler gelip linçlemeden açıklama çekeyim: Ben kıyas olarak iki oyunun birbirine benzemediğini, herkesin zevkinin eğlencesinin başka olduğunu belirtmek istedim. Minecraft kötü olsa oynanmazdı heralde. Oyunu biliyorum bu arada her şey yapıldığını.
Hayatta kalma oyunları genelde sevilir. Rust, The Forest, Minecraft. Forest'ın her ne kadar hikayesi olsa da sonuçta bir hayatta kalma oyunu. Ekstra olarak oyunun türü sandbox olduğundan dolayı insanlar özgürce istedikleri yapıları inşa edebiliyor ve modlar kurabiliyor. Sunduğu özgürlükten dolayı çok fazla satıldığını düşünüyorum.Minecraft nasıl bu kadar satış yaptı ben oynamak için bir neden göremiyorum adam gibi bir hikaye yok ortada açık dünya hayat da kalma oyunu
Grafik olarak yorumladım oyundan aldığın zevk grafik değilse bu yazdığım cümlenin hiçbir anlamı yok 29 yaşında atari ile büyümüş biri olarak gidip yarım saatte Flintstones kasetli atari oyununu bitiyorum en sevdiğim atari oyunuydu. Contra Castle Vania Rockman Indiana Jones ve çok dahası...Anladım. Ancak önceki mesajınız Minecraft'ı kötülüyor gibi gözüküyordu o yüzdenki bana hala öyle geliyor. 90'lı atari oyunu demek çok yanlış.
Hayatta kalma oyunları genelde sevilir. Rust, The Forest, Minecraft. Forest'ın her ne kadar hikayesi olsa da sonuçta bir hayatta kalma oyunu. Ekstra olarak oyunun türü sandbox olduğundan dolayı insanlar özgürce istedikleri yapıları inşa edebiliyor ve modlar kurabiliyor. Sunduğu özgürlükten dolayı çok fazla satıldığını düşünüyorum.
Çok satan oyunla ilgili video çekmek daha fazla kişiye hitap etme şansı sebebiyle en mantıklı hareketİnsanlar sevebilir YouTube Türkiye'de birçok kişiyi zengin eden oyun olabilir ama ben sevilecek bir yanını göremedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.