GTA 5 30 dk sonra çöküyor

İşletim sistemi
Windows 11

Martı Men

Picopat
Daha fazla  
RAM
32 GB
Ekran kartı
RX 570
İşlemci
Ryzen 5 5600
Başlıkta gördüğünüz gibi 30 dk oynadıktan sonra ilk donuyor 10-15 saniye sonra da hata vermeden Steam'la beraber çöküyor. Sıkıntı Steam mı yoksa GTA mı anlayamadım.

Rockstar'dan açabilir misiniz?

Zaten Steam'den açarken Rockstar'a yönlendiriyor oradan açıyor normal girmeyi denediğinde Steam'den aç diyor.

Başlıkta gördüğünüz gibi 30 dk oynadıktan sonra ilk donuyor 10-15 saniye sonra da hata vermeden Steam'la beraber çöküyor. Sıkıntı Steam mı yoksa GTA mı anlayamadım.

Sorun Steam'den kaynaklı olabilir Steam bu aralar bende hata veriyor ekran kararma vb. Steam yeni güncellemeyle bu hataları gidereceğini düşünüyorum.

Mod var mı hocam oyunda?

Steam yeni güncellemeyle bu hataları gidereceğini düşünüyorum.

Güncelleme ile alakası yok bizde oynuyoruz. Dosyaları doğrulamayı deneyin. Driverların ve ekran kartınızın güncel olduğundan emin olun. Eğer sorun devam ederse oyunda modlarınız var ise silip tekrar girmeyi deneyin. Hiç olmadı oyunu silip yeniden yükleyin.

Mod var mı hocam oyunda?
Mod yok online oynuyorum

Güncelleme ile alakası yok bizde oynuyoruz. Dosyaları doğrulamayı deneyin. Driverların ve ekran kartınızın güncel olduğundan emin olun. Eğer sorun devam ederse oyunda modlarınız var ise silip tekrar girmeyi deneyin. Hiç olmadı oyunu silip yeniden yükleyin.

Dosyaları doğruladım bir şey değişmedi, driver konusunda ise yaklaşık 15 driver denedim ve hepsinin sonu mavi ekrandı şu an 23.5.2 sürümündeyim sanırım. Oyunu sil yükle yapmayı düşünüyorum fakat sorunun devam etmesinden korkuyorum.

Hocam konuyla alakasız ama o sisteme 32 GB RAM ile Ryzen 5 5600 abartı olmuş.

Geri
Yukarı