OmerAtalay2000 Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 27 22 Mayıs 2020 #21 stevesm1221 dedi: PSU iyi seçim olmuş, ileride FX 9590'a geçersiniz diye. Ciddi söylüyorum 9590 için minimum 850, önerilen 1000W lazım. 220W TDP ne ya. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapmayı düşünüyorum anakartıma uyumlu en güzel işlemci o Zireael_ dedi: Tamam ama o sisteme 2000 TL PSU takmak çok saçma işlemciyi veya ekran kartını yükseltebilirdi. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi değiştireceğim zaten PSU fazlalıktı ondan taktım. Zireael_ dedi: Stres testi yapın, CS:GO sistem zorlayan bir oyun değil ve 1200W PSU'yu nereden buldunuz? Genişletmek için tıkla... Eskiden Bitcoin için makineler vardı onlardan arttı
stevesm1221 dedi: PSU iyi seçim olmuş, ileride FX 9590'a geçersiniz diye. Ciddi söylüyorum 9590 için minimum 850, önerilen 1000W lazım. 220W TDP ne ya. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapmayı düşünüyorum anakartıma uyumlu en güzel işlemci o Zireael_ dedi: Tamam ama o sisteme 2000 TL PSU takmak çok saçma işlemciyi veya ekran kartını yükseltebilirdi. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi değiştireceğim zaten PSU fazlalıktı ondan taktım. Zireael_ dedi: Stres testi yapın, CS:GO sistem zorlayan bir oyun değil ve 1200W PSU'yu nereden buldunuz? Genişletmek için tıkla... Eskiden Bitcoin için makineler vardı onlardan arttı
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2020 #22 Stres testi yaptınız mı?
GeraltOfSiva Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2020 #23 Geronix dedi: Stres testi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... @Geronix Şu an da umrunda değil galiba
Geronix dedi: Stres testi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... @Geronix Şu an da umrunda değil galiba
OmerAtalay2000 Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 27 23 Mayıs 2020 #24 Geronix dedi: Stres testi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Stres testlerini yaptım GPU'da bir şey olmadı ama CPU'yu yapınca bilgisayar kapandı işlemciden kaynaklı herhalde.
Geronix dedi: Stres testi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Stres testlerini yaptım GPU'da bir şey olmadı ama CPU'yu yapınca bilgisayar kapandı işlemciden kaynaklı herhalde.
GeraltOfSiva Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2020 #25 OmerAtalay2000 dedi: Stres testlerini yaptım GPU'da bir şey olmadı ama CPU'yu yapınca bilgisayar kapandı işlemciden kaynaklı herhalde. Genişletmek için tıkla... Benim dediğimi de yapsan keşke ama bakmıyorsun.
OmerAtalay2000 dedi: Stres testlerini yaptım GPU'da bir şey olmadı ama CPU'yu yapınca bilgisayar kapandı işlemciden kaynaklı herhalde. Genişletmek için tıkla... Benim dediğimi de yapsan keşke ama bakmıyorsun.
KovboyBeyDiyeceksiniz Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 329 Yer Pentium 4 İnside Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boyacılık 23 Mayıs 2020 #26 Selamlar ben ekran kartıma fan takmak istiyorum da nasıl takarım?
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2020 #27 OmerAtalay2000 dedi: Stres testlerini yaptım GPU'da bir şey olmadı ama CPU'yu yapınca bilgisayar kapandı işlemciden kaynaklı herhalde. Genişletmek için tıkla... İşlemci sıcaklığı nasıldı? Ayrıca İşlemci fanını takarken ayakları çok sıktınız mı? Bazı kişiler ayakları çok sıktığında problem yaşıyordu.
OmerAtalay2000 dedi: Stres testlerini yaptım GPU'da bir şey olmadı ama CPU'yu yapınca bilgisayar kapandı işlemciden kaynaklı herhalde. Genişletmek için tıkla... İşlemci sıcaklığı nasıldı? Ayrıca İşlemci fanını takarken ayakları çok sıktınız mı? Bazı kişiler ayakları çok sıktığında problem yaşıyordu.
OmerAtalay2000 Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 27 23 Mayıs 2020 #28 Geronix dedi: İşlemci sıcaklığı nasıldı? Ayrıca İşlemci fanını takarken ayakları çok sıktınız mı? Bazı kişiler ayakları çok sıktığında problem yaşıyordu. Genişletmek için tıkla... 84C yi gördü ve kapandı.Fanımda ayak yok yüksek voltajdan kaynaklanıyor bence.
Geronix dedi: İşlemci sıcaklığı nasıldı? Ayrıca İşlemci fanını takarken ayakları çok sıktınız mı? Bazı kişiler ayakları çok sıktığında problem yaşıyordu. Genişletmek için tıkla... 84C yi gördü ve kapandı.Fanımda ayak yok yüksek voltajdan kaynaklanıyor bence.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2020 #29 OmerAtalay2000 dedi: 84C yi gördü ve kapandı.Fanımda ayak yok yüksek voltajdan kaynaklanıyor bence. Genişletmek için tıkla... Nasıl ayak yok? Fanı nasıl takıyorsun?
OmerAtalay2000 dedi: 84C yi gördü ve kapandı.Fanımda ayak yok yüksek voltajdan kaynaklanıyor bence. Genişletmek için tıkla... Nasıl ayak yok? Fanı nasıl takıyorsun?
OmerAtalay2000 Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 27 24 Mayıs 2020 #30 Geronix dedi: Nasıl ayak yok? Fanı nasıl takıyorsun? Genişletmek için tıkla... am3+ fanları destekliyor fanımda ayak yok
Geronix dedi: Nasıl ayak yok? Fanı nasıl takıyorsun? Genişletmek için tıkla... am3+ fanları destekliyor fanımda ayak yok