GTA 5 AMD ekran kart sorunu

Çözümünü çok araştırdım çok şey denedim fakat fayda etmiyor çoğu kullanıcı yaşıyor bu sorunu genelde laptop kullanıcıları sanırım..

bende aynı sorunu yaşıyorum laptop kullanıcılarının çoğunda var bu sorun amd yada gta 5 ten patch gelmesi lazım fixlenmesi lazım ama kimse bilmiyor sorunu

Oyunun korsan sürümünü göstermiş arkadaş Orjinal sürümdede geçerli oluyor denenmiştir.

Aşağıdaki Link ten AMD nin yaptığı duyuruyu takip edebilirsiniz. En altta AMD ve RSG ile hata üzerinde çalıştıklarını yazmışlar.
AMD Catalyst 15.4 Beta Driver: Grand Theft Auto V graphical corruption issues & suggested fixes

Sorunu çözdüm galiba.Galiba dememdeki sebep çok şey denedim ama 2 gündür sorun yok.
support.amd.com: Download Drivers burdan işletim sisteminizi seçip bit belirledikten sonra,[Latest Beta Driver - 15.4 Beta] Driver'ı indirdiğiniz zaman sorun çözülüyor.[En azından 2 gündür sorunum yok.]

GPU-Z ile kontrol edersen eğer çözüp çözemediğini anlarsın ilk baştan bende öyle sanmıştım fakat AMD ekran kartının uyuduğunu görünce moralim bozuldu.

Abi artık şu konuya bi el atın yada Rockstara başvuralım sorun ile ilgili

GPU-Z ile kontrol edersen eğer çözüp çözemediğini anlarsın ilk baştan bende öyle sanmıştım fakat AMD ekran kartının uyuduğunu görünce moralim bozuldu.
GPU-Z'de baktım çalışıyor ama driver beta geçtikten sonra sorun falan kalmadı keyfim yolunda

GPU-Z'de baktım çalışıyor ama driver beta geçtikten sonra sorun falan kalmadı keyfim yolunda

Geçişli grafik sorunu değil ama senin sorunun, burada yakınanların sorunu laptop geçişli grafik sorunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…