AlperenBaba90 Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #1 GTA 5'te Anisotropic Filtering ayarını X16 yapmama rağmen kapalıda kalıyor. NVIDIA kontrol panelinden de ayarladım ama bir türlü değişmiyor.
GTA 5'te Anisotropic Filtering ayarını X16 yapmama rağmen kapalıda kalıyor. NVIDIA kontrol panelinden de ayarladım ama bir türlü değişmiyor.
Donanım_yazar Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 173 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #2 AlperenBaba90 dedi: GTA 5'te Anisotropic Filtering ayarını X16 yapmama rağmen kapalıda kalıyor. NVIDIA kontrol panelinden de ayarladım ama bir türlü değişmiyor Genişletmek için tıkla... AlperenBaba90 dedi: GTA 5'te Anisotropic Filtering ayarını X16 yapmama rağmen kapalıda kalıyor. NVIDIA kontrol panelinden de ayarladım ama bir türlü değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Belgelere girip Rockstar Games> Gta 5 yaptıktan sonra optionstan değiştirin. Artı 0 Eksi
AlperenBaba90 dedi: GTA 5'te Anisotropic Filtering ayarını X16 yapmama rağmen kapalıda kalıyor. NVIDIA kontrol panelinden de ayarladım ama bir türlü değişmiyor Genişletmek için tıkla... AlperenBaba90 dedi: GTA 5'te Anisotropic Filtering ayarını X16 yapmama rağmen kapalıda kalıyor. NVIDIA kontrol panelinden de ayarladım ama bir türlü değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Belgelere girip Rockstar Games> Gta 5 yaptıktan sonra optionstan değiştirin.
KS KS AlperenBaba90 Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #3 Anlamadım ama Yine değişmedi Son düzenleme: 20 Ocak 2024 Artı 0 Eksi