Maksimum kare hızı ayarıyla da FPS sınırlama yapabilirsiniz ama çok stabil olmayabiliyor bazen.Fullscreen değilse yani Windowed Fullscreen 'de oynuyorsanız Fullscreen yapın. Bir de böyle deneyin menüde kasma var mı yok mu diye.Düşey Senkronizasyon ayarını Uyarlamalı olarak seçin, kaydedin.Teşekkür ederim vaktini ayırdığın için denemeye gidiyorumÜç çözümü var. Herkes aynı çözümle düzeltemiyor, o yüzden tek tek deneyebilirsiniz.
1) FPS sınırlamak.
2) Fullscreen oynamak.
3) Oyundaki V-Sync'i kapatıp NVIDIA Denetim Masası'ndan Uyarlamalı olarak açmak.
Detaylar :
1) FPS Sınırlamak:
- Kaç FPS alabildiğinize göre mesela 60'a, 80'e, 90'a vs. sınırlayıpbir deneyin derim.
- RTSS gibi bir programla yapabilirsiniz, oldukça basittir. => RTSS Download
- Örnek:
- Eki Görüntüle 2484245
- Ben GTA V Enhanced'de genelde 120 FPS civarı alabildiğim için FPS'i 117'ye sınırladım.
- RTSS dışında, NVIDIA Denetim Masası'nda GTA'nın altında bulunan
Maksimum kare hızıayarıyla da FPS sınırlama yapabilirsiniz ama çok stabil olmayabiliyor bazen.
2) Fullscreen
- Oyun
Fullscreendeğilse yaniWindowed Fullscreen'de oynuyorsanız Fullscreen yapın. Bir de böyle deneyin menüde kasma var mı yok mu diye.
3) V-Sync kapatıp NVIDIA'dan Uyarlamalı olarak açmak
- Oyun içindeki V-Sync ayarını devre dışı bırakın. Oyunu kapatın.
- Daha sonra NVIDIA Denetim Masası'nda GTA'yı seçip
Düşey SenkronizasyonayarınıUyarlamalıolarak seçin, kaydedin.
- Örnek:
Bir de bu şekilde deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.