GTA 5 ban süresi

Kenan Koç

Hectopat
Daha fazla  
GTA Online'da para ve level hilesi yaptım. Daha sonra oyuna girdiğimde perma ban yediğimi gördüm. Maili kontrol ettiğimde banın 30 gün olduğunu gördüm. Hangisine inanmalıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    19,8 KB · Görüntüleme: 142
  • 9d4f898d-d34d-4544-a193-e7cfbfae2b77.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 280
Son düzenleyen: Moderatör:

Kusura bakmayın ama biz o görevleri sürekli yapıp her şeyi satın aldık, biz niye hile yapmadık salak mıyız? O da aynısını yapacak, hile kolay yolu. Hilenin hiçbir türü görmezden gelinmez, hile hiledir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz konulardan günde en az 10 tane açılıyor ve hepsindede aynı şey yazılıyor. Oyun ücretsiz hale geldi ve hile yapan kitle arttığıdan dolayı Rockstar hilecilere karşı katı bir yaptırım uyguluyor. Bence perma ban yemişsinizdir.

Kusura bakmayın ama biz o görevleri yapıp her şeyi satın aldık diye salak mıyız? O da aynısını yapacak, hile kolay yolu. Hilenin hiçbir türü görmezden gelinmez, hile hiledir.
Estağfurullah ben öyle bir şey söylemedim, sadece linç etmeyin demek istedim.Ayrıca adam hile yaptı diye kimse size görev yapmayın demiyor, gelip size salçada olmuyorsa neyin kızgınlığı bu?

Estafurullah asla öyle salak olmak gibi bir durum yok fakat oyunda şuanda zaten çok önceden hile açmış insanlar var ve sizin bunu ruhunuz bile duymuyor arkadaşın konu açması yanlış ama onların hıncını başka kişilerden çıkarmayınız .Akabinde kişinin size bir zararı yoksa buna karışmayada sizin hakkınız yoktur kişinin zamanı yoktur arada girip oynamak istiyordur bunlar olabilir o zaman diyceksiniz oynamassın buna yine siz yada ben karışamam iyi forumlar dilerim .

Estağfurullah ben öyle bir şey söylemedim, sadece linç etmeyin demek istedim.Ayrıca adam hile yaptı diye kimse size görev yapmayın demiyor, gelip size salçada olmuyorsa neyin kızgınlığı bu?
Böyle yazdığınıza göre siz de kullanmışsınız demek ki. Emek vermek yerine neden hile açıyorlar ki? Neresi zevkli yani? Diğer oyuncular eşek mi o kadar saat oyunda durup para kasıyorlar, emek veriyorlar.

Arkadaşlar bu sorun hakkında çok fazla konu açıldı son günlerde. Bence sorun şurada atılan bilgilendirme maili önceki ban sistemine göre çalışıyor sanırım. Eğer oyunda artık ban sistemi daha katılaştıysa artık direk kalıcı ban atıyor olabilir. Yani düşününce öyle bir sonuç çıkıyor. Yani o yüzden direk perma görürseniz ona inanın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…