Epic Games GTA 5 başka maile yönlendirilmiş

karander

Yoctopat
Daha fazla  
Selam. Herkese Epic Games'de bulunan GTA 5 oyunuma Epic kütüphanesinden giremiyorum. Rockstar Games girişte başka bir mail hesabı gösteriyor ama oyunu kendi mail adresim ile almıştırım. Kütüphanemde duruyor fakat başlat dediğimde farkli mail adresi istiyor nasıl düzeltebilirim sizce?

Rockstar Games'e hesabının çalındığına dair şüphen olduğunu belirtecek mail atmalısın.

Tamamdır deneyeceğim fakat işin ilginç yanı benim mailimin olduğu kütüphanede duruyor oyun ama mail başka bir hespta çok ilginç değil mi?
Rockstar Games Social Club bağlantı istiyor zaten oyunu nereden almış olursan ol, Epic Games mailin ile Rockstar Games Social Club mailin aynı olmak zorunda değil anlayacağın. Birisi yalnızca şifreni bilerek bile Rockstar Games Social Club hesabının her bilgisini değiştirebiliyor, Rockstar Games o konuda biraz zayıf.

Rockstar Games Social Club bağlantı istiyor zaten oyunu nereden almış olursan ol, Epic Games mailin ile Rockstar Games Social Club mailin aynı olmak zorunda değil anlayacağın. Birisi yalnızca şifreni bilerek bile Rockstar Games Social Club hesabının her bilgisini değiştirebiliyor, Rockstar Games o konuda biraz zayıf.
Turkish: Selamlar. Epic Games'den GTA5 almıştım hiç oynamadım diyebilirim bugün giriş yapmak istedim fakat bir sorun ile karşılaştım. Epic Games kütüphanemde bulunan GTA5'i çalıştırdığımda rockstar gamesdeki mail hesabımın onderkara@hotmail.com.trye bağlanmadığını benim olmayan bir hesaba bağlandığını görüyorum ve hiç bir şekilde bana ait olmayan bu mail hesabını değiştiremiyorum bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? ------------------ English Hello. I bought GTA5 from Epic Games and I can say that I have never played it, I wanted to log in today, but I encountered a problem. When I run GTA5 in my Epic Games library, I see that my mail account in rockstar games is not connected to onderkara@hotmail.com.try, it is connected to an account that is not mine, and I cannot change this mail account that does not belong to me in any way, can you help me with this?
---------------------------------------------
-------------------------
Şöyle bir mail gönderdim muhtemelen ilgilenirler.
çalan kişi 549 saat oynamış yuh dedim 😊😊

Rockstar Games'e hesabının çalındığına dair şüphen olduğunu belirtecek mail atmalısın.
Selmlar arkadaşlar ben hesabımı geri aldım çok kısa sürede ilgilendiler herkese teşekkürler

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı