GTA 5 bulut sistemi nasıl çalışır?

demirbilek6

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTA 5'i bilgisayara yükledikten sonra oyunu açınca hesap açarken buluta kaydetmeyi şimdi yap veya daha sonra diyor. Yapan varsa bilgi alabilir miyim buluta kaydetmeyi oyunu başlatırken aktifleştiriyim mi yoksa yapmasam da olur mu? Mesela oynadığım görevleri falan mı kaydetmez ya da kaldığım yerden mi devam etmez kaydetmezsek? Acil yardım edin ona göre seçeceğim. Şimdiden teşekkürler

Eğer bulut kaydetmeyi açarsanız kaydınızı internete kaydeder eğer hayır derseniz Belgeler'e kaydeder.

Bulut sistem'de kayıtlarınız sunuculara kaydedilir ve olası bir format atma durumunda oradan yüklenir diye biliyorum. ETS 2'de çok yaptım.

Eğer bulut kaydetmeyi açarsanız kaydınızı internete kaydeder eğer hayır derseniz Belgeler'e kaydeder.
bilgisayarda fazladan yer kaplamaz değil mi ?
Bulut sistem'de kayıtlarınız sunuculara kaydedilir ve olası bir format atma durumunda oradan yüklenir diye biliyorum. ETS 2'de çok yaptım.
yani aktifleştirmeli miyim sence ?

GTA 5 için bulut kayıtı açın derim. Bulut kayıtta o kayıt sadece sunucuya kayıt edilmiyor bir nevi bilgisayarınızdaki kayıt yedekleniyor.
bilgisayarda daaha fazla alan kaplamıyor mu peki? birde oyundan direk çıkış yapsam kaldığım yerden devam eder mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…