GTA 5 Çalışmayı Durdurdu AMD ekran kartı

Prefix12

Hectopat
Daha fazla  
GTA 5 aldım ve yükledim. Bir sürü patch'ten sonra oynaya bastım ve açılır gibi oldu bilgisayar yavaşladı, aynı Alt tab yapmış gibi. Sonra ekrana yazı geldi çalışmayı durdurdu diye. Nvidia ekran kartı yöntemini de denedim hani ekran kartını iptal et öyle yap falan ondada şu hatayı verdi, resimde gördüğünüz dx hatası. Ne yapacagımı bilmiyorum. 3 gündür deniyorum lütfen yardım edin. Anlamadıysanız bir daha da anlatabilirim ama sadece yardım istiyorum.
  • EKRAN KARTI:7670m
  • SÜRÜCÜ:15.4 gta 5 sürücüsü
Unable to initialize DirectX 9 device.png

Unable to initialize DirectX 9 device.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun Intel + AMD ekran kartlı konfigürasyon olmasından kaynaklanıyor. Teamviewer ile bağlanıp Unifl sürücüsünü indirmeye başladım. Boyutu 500 MB civarında. İnince bu sürücüyü kurarsın. Güncel sürümleri burada:

UnifL - leshcatlabs.net

Sürücüyü kurduktan sonra da sorun devam ederse Windows 8.1 64 Bit'e geçmen gerekecek.

Şuan teamwiever dan çıktın mı ? Olsa da olmasa da çok teşşekkürler bu kadar uğraşman bile benim için çok büyük bir şey.

Donanım kimliğine nasıl bakabilirim? Modeli Intel HD 4000.

Kod:
PCI\VEN_8086&DEV_0166&SUBSYS_C0D8144D&REV_09
PCI\VEN_8086&DEV_0166&SUBSYS_C0D8144D
PCI\VEN_8086&DEV_0166&CC_030000
PCI\VEN_8086&DEV_0166&CC_0300

Karta aygıt donanımından girip donanım kimliklerine tıkladım ve bu 4'ü çıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı