GTA 5 Cayo Pericio soygunu yapacak takım arkadaşı

Matet

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. GTA 5 Cayo Pericio soygununu yapacak varsa beraber yapabiliriz.
Not: Daha önce hiç yapmadım. Ve Kosatkam yok

Son düzenleme:
Leveliniz nedir? Mikrofon vb. zorunluklar var mıdır? Ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?

63 levelim önceki hesabım 180 leveldi salaklığımdan dolayı hesabı kaybettim. Mikrofon sorunum yok ama oyun içi konuşmada sorun çıkabiliyor bütün gün boş sayılırım size uygun olan herhangi bir zamanda yapabiliriz. Ayrıca bu heist ile ilgili pek bir bilgim yok.

Son düzenleme:
63 levelim önceki hesabım 180 leveldi salaklığımdan dolayı hesabı kaybettim. Mikrofon sorunum yok ama oyun içi konuşmada sorun çıkabiliyor bütün gün boş sayılırım size uygun olan herhangi bir zamanda yapabiliriz. Ayrıca bu heist ile ilgili pek bir bilgim yok.
Heist'i bir kaç kere yapmışlığım var. Ancak oyunu güncellemem lazım ayrıca şu aralar müsait değilim. 1 hafta kadar sonra Heist'i yapmamış olursanız beraber yapabiliriz.

Heist'i birkaç kere yapmışlığım var. Ancak oyunu güncellemem lazım ayrıca şu aralar müsait değilim. 1 hafta kadar sonra Heist'i yapmamış olursanız beraber yapabiliriz.

Tamam Discord kullanıyorsanız ismimi atayım ulaşmak daha kolay olur müsait olduğunuzda yazarsınız.
Konuyla alakasız olucak ama gta chatinde atılan bu tür mesajlar nedir neden atıyorlar bilen varmı?

Dosya Ekleri

• 112233.png
    112233.png
    108,9 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı