GTA 5 Çinli Oyunculardan Nasıl Kurtulunur?

Kullandıkları program vs. şeylerle hilelerini saklayabiliyorlar galiba. Yoksa USA'deki bir oyun neden Çinlilere göz yumsun? Benim de aklım almıyor.
Bazı hileler bilgisayarın Rockstar'a rapor göndermesini engelliyor. Ama genel olarak bütün bu hile işini de pek ciddiye almıyorlar.
Oyunu Steam üzerinden 2016 yılında almıştım o zaman üniversite sınavı falan derken 2 saat oynayıp bir daha fırsatım olmamıştı ta ki bu karantinada geçirdiğimiz günlerde aklıma geldi vakit geçirmek, birkaç insanla tanışıp Heist yapmak, şehirde taksiyle dolaşıp, arabalar kıyafetler alıp diğer oyunculara göstermek istiyordum. Fakat oyuna girdikten birkaç vakit sonra Chat'te anlam veremediğim kod desem değil sohbet desem değil yazılar geçmeye başladı garajdan çıkardığım bütün arabalarımı patlattılar evin içine kaçtım evin kapısında bekliyorlar bir anda evimin içinde yüzlerce top sepeti geldi hareket edemedim bir 20 dk boyunca Session değiştirdim.Oyun ultra ayarlarda 90-120FPS arası oynanırken bir anda 10-25 FPS arası oldu.Biri evimin olduğu sokağa sürekli Boing 737 tarzı uçaklar spawnlamaya başladı o kadar çaresiz bir durumdaydım ki Passive Modu bile açamadım şu anda evin içinden fazla çıkmayıp sadece heistler yapıp gidiyorum ordan motorumla eve geçiyorum onun haricinde Passive moddayım sürekli. Bu Çinlilerden gerçekten bıktım 3 sene önceki oyuna ne oldu anlamıyorum.
O anlam veremediğin yazılar eğer yazan kişi 4-5 tane spamlayıp session değiştiriyorsa %99 hile satışı yapan bir site reklamıdır.
 

Geri
Yukarı