Hacı bulut Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar ben GTA 5 Online'da oyun oluşturuyorum, davet ediyorum kimse gelmiyor. Dolu bir sunucuya nasıl kolayda girerim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2023
Arkadaşlar ben GTA 5 Online'da oyun oluşturuyorum, davet ediyorum kimse gelmiyor. Dolu bir sunucuya nasıl kolayda girerim?
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 19 Aralık 2023 #2 Hacı bulut dedi: Arkadaşlar ben GTA 5 Online'da oyun oluşturuyorum, davet ediyorum kimse gelmiyor. Dolu bir sunucuya nasıl kolayda girerim? Genişletmek için tıkla... Sunucu oluşturma direkt GTA'yı açtığında Story Mode yerine Online kısmına gir. Story'den Online'a girmek istersen ınvite only session gibi bir seçeneğin üstündeki seçeneği seçmen gerek. Artı 0 Eksi
Hacı bulut dedi: Arkadaşlar ben GTA 5 Online'da oyun oluşturuyorum, davet ediyorum kimse gelmiyor. Dolu bir sunucuya nasıl kolayda girerim? Genişletmek için tıkla... Sunucu oluşturma direkt GTA'yı açtığında Story Mode yerine Online kısmına gir. Story'den Online'a girmek istersen ınvite only session gibi bir seçeneğin üstündeki seçeneği seçmen gerek.