Merhabalar, ben az önce sıcaklık değerlerime bakmak için GTA 5 girmiştim, çözünürlüğü değiştirmek için ayarlara girdiğimde ise Video Memory: 800 küsur MB / 3071 MB şeklinde bir manzara ile karşılaştım. Biraz şaşırdıktan sonra test etmek istedim. Ayarları şöyle yaptım:
Ekran kartım 1GB herhalde çöker diye düşündüm ama ayarları böyle yapıp Benchmark başlatınca daha çok şaşırdım.
En düşük ayarlarda aldığım FPS'in aynısı. GPU kullanımı arada %60'a da düşüyordu. FPS ise yeni sahneye geçince 1-2 kere drop yiyip hemen 30'a çıkıyordu. Acaba neden böyle oldu? Ekran kartında bir sıkıntı mı var diye merak ettiğimden bu konuyu açıyorum.
O zaman vardı. Siz farketmediniz hocam. Her sistemde oluyor. GTA V içinde gözükmesede görev yöneticisinde büyük ihtimal gözüküyordu. Korkulacak bir şey değil merak etmeyin.
O zaman vardı. Siz farketmediniz hocam. Her sistemde oluyor. GTA V içinde gözükmesede görev yöneticisinde büyük ihtimal gözüküyordu. Korkulacak bir şey değil merak etmeyin.