GTA 5 Enhanced, GTA 5 Legacy'nin üstüne mi yüklenir?

Çilekli Süüt

Decapat
Arkadaşlar biliyorusunuz ki GTA 5'e gücelleme geldi 91GB boyutunda enhanced adı altında bu mevcut oyunun üstüne mi yazılacak yoksa ayrı bir sürüm olarak girebilecek miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam anladım yeni gelen sürüm 91GB orijinal 120GB olan GTA 5 silsem exhanced oynayabilirim değil mi? depolamam çok dolu
Dediğim gibi, oyun indikten sonra Legacy'den verilerini aktarırsın. Ondan sonra Legacy'e ihtiyacın kalmıyor.

Tamam anladım yeni gelen sürüm 91GB orijinal 120GB olan GTA 5 silsem exhanced oynayabilirim değil mi? depolamam çok dolu
Kanka Rockstar değişik bir sistem yapmış; Story Mode ilerlemeni Enhanced'e aktarmak için önce Legacy'den aktaracağın save game'i upload'laman gerekiyor. Yoksa sıfırdan başlaman gerekir. Ama sıfırdan başladıktan sonra istediğin zaman aktarabilirsin, zira birden fazla save game oluşturabiliyorsun, biliyorsundur. Ama Legacy'den sadece bir save game aktarabiliyorsun.

Online tarafında işler bir tık daha rahat, direkt Enhanced'e Online'a giriş yaptıktan bir süre sonra sana eski hesabını aktarma seçeneği sunuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
0:42'deki ekran videoda 'Migrate Profile' seçeneğini seçince gelmiş ama benim direkt karşıma çıktı.

Orijinal sorunun cevabı verilmiş zaten, ikisi farklı oyun. Farklı dosyalardalar.

Steam kütüphanemde sadece legacy versiyonu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…