Modların sürümleri değişmiş olabilir,kontrol edin.Ayrıca add-on limit dosyasını tekrardan oyun dosyasına atın.Open IV ile gameconfig.xml dosyası değiştirdim. Oyun açılmamaya ve böyle bir hata vermeye başladı. Nasıl çözebilirim?
add-on limit derken anlayamadım ?Modların sürümleri değişmiş olabilir,kontrol edin.Ayrıca add-on limit dosyasını tekrardan oyun dosyasına atın.
Fazla mod yükleyince hata verir.Bu hatayı ADD-ON Limit dosyasını oyun dosyasının içine atarak çözebilirsiniz.Youtube'a ADD-ON Limit son sürüm yazıp öğrenebilirsinizadd-on limit derken anlayamadım ?
Hocam oyuna girdi. şimdide out of game memorydiye bir hata veriyor. daha oyun yüklenirken. Birda sadece 2 mod var. Menyoo menü ve hız göstergesi.Fazla mod yükleyince hata verir.Bu hatayı ADD-ON Limit dosyasını oyun dosyasının içine atarak çözebilirsiniz.Youtube'a ADD-ON Limit son sürüm yazıp öğrenebilirsiniz
Bir de gameconfig dosyasını tekrar güncel olanla değiştirin.OpenIV'de sol üstte Tools Manager'da 3 tane dosya var (ASI.MANAGER,ASİ.CAMERA) gibi onları kaldırıp tekrar yükleyin sorun çözülecektir.
Oyuna girdi şimdide loading story mode ekranında takılı kaldı. 10dkdır böyleOpenIV'de sol üstte Tools Manager'da 3 tane dosya var (ASI.MANAGER,ASİ.CAMERA) gibi onları kaldırıp tekrar yükleyin sorun çözülecektir.
Bir de gameconfig dosyasını tekrar güncel olanla değiştirin.
Oyuna girdi şimdi de loading story mode ekranında takılı kaldı. 10dakikadır böyle
Söylediğiniz kanaldan yaptım. Şuan oyundayım. Teşekkür ederim.Modlar olduğundan geç açılacaktır bende de o sorun var. YouTube'da Techno Fun kanalından detaylıca inceleyebilirsiniz.
Rica ederim iyi oyunlar.Söylediğiniz kanaldan yaptım. Şuan oyundayım. Teşekkür ederim.